Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator Fiat Kobelco FB200.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB200.2
Cod produs
26GRZYUJ-IA
Out Of stock
Descriere
Ce mai este nou prin depozitul ACN Piese Utilaje? Aceasta cruce cardan fata Fiat Kobelco FB200.2 este nou-nouta si isi cauta un proprietar de utilaj care sa o aprecieze. Lasa-ti buldoexcavatorul sa se bucure de calitatile sale tehnice si creste-i cu ajutorul acestei cruci cardanice performanta! Componenta se amplaseaza la puntea din fata a echipamentului. Rezultatul? Un sistem de transmisie perfect functional.

Iti oferim si consultanta gratuita ca sa poti afla cat mai multe informatii! Daca nu te poti deplasa din cauza avariilor, poti solicita service-ul mobil. El te scoate din incurcatura si daca esti in ultima pestera ascuns. La ACN Piese Utilaje poti sa contractezi si un serviciu de mentenanta personalizata. Toate detaliile le poti afla cu usurinta daca ne suni! Poti sa ne si scrii pe mail, Whatsapp sau direct pe site, completand formularul.

Cruce cardan fata Fiat Kobelco FB200.2 - ai eficienta la fiecare utilizare!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB200.2 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata Fiat Kobelco FB200.2 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura