Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Fiat Kobelco FB200.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB200.2
Cod produs
Y5UNE1H3-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan spate Fiat Kobelco FB200.2 - o componenta ce creste eficienta utilajului tau prin montarea sa la puntea din spate a echipamentului tau. Buldoexcavatorul va fi performant. Sistemul de transmisie are nevoie de calitatile tehnice ale acestei componente. Specialistii o recomanda datorita materialului bun ce il are in componenta. Toate detaliile ofertei le poti solicita chiar acum!

Vei face cumparaturi avantajoase la noi, avem si calitate si preturi bune! Iar faptul ca iti oferim gratuit un serviciu de consultanta ajuta fantastic de mult la remedierea mult mai rapida a oricarei avarii. Bazeaza-te pe cunostintele si abilitatile tehnice ale angajatilor nostri. Stim ca iti doresti eficienta maxima in lucru si randament din partea utilajelor pe care le detii. Serviciile pe care le detinem te ajuta sa obtii rezultatele dorite!

Cruce cardan spate Fiat Kobelco FB200.2 - o componenta fiabila!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB200.2 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Aceasta cruce cardan spate Fiat Kobelco FB200.2 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura