Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan New Holland 9968410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
5R7GDVYM-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan New Holland 9968410 este conceputa sa reziste foarte mult! Are in componenta un material foarte rezistent care o ajuta sa-si faca treaba cu succes. Din clipa in care o vei monta, totul va functiona din nou corect, iar exploatarea utilajului se va face in conditii de maxima siguranta. Solicita o oferta pentru a vedea cu atentie toate detaliile! Asiguri functionalitatea sistemului de transmisie platind un pret foarte avantajos.

Un montaj profesionist ajuta la cresterea performantei utilajului si creste eficienta in timp a piesei inlocuite. Toate sfaturile care tin de intretinerea utilajului tau pot ajunge la tine mult mai usor daca ne contactezi. Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta tehnica gratuita oferita de cei mai tari specialisti. Te va sfatui in privinta piesei dorite si se va asigura ca este compatibila cu echipamentul pe care il detii. Alaturi de noi, echipamentele tale vor prinde viata!

Cruce cardan New Holland 9968410 - cel mai bun pret pe care il poti gasi!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Aceasta cruce cardan New Holland 9968410 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Aceasta cruce cardan New Holland 9968410 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura