Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan New Holland 393231A1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
LBKH3RCW-IA
Out Of stock
Descriere
Crucea cardanica este necesara functionarii componentelor sistemului de transmisie al utilajului. Aceasta cruce cardan New Holland 393231A1 din imagini este de cea mai buna calitate si rezistenta sa te va surprinde placut. Printre avantajele achizitionarii acestui produs se numara si costul extrem de profitabil. Incearca si tu acest element si convinge-te de calitatile sale! Ofera-i echipamentului tau conditii optime ca sa-ti poata arata de ce este in stare!

Calitatea este importanta la piesele de schimb de care ai nevoie. Dar toata calitatea din lume nu poate inlocui montajul. Sfatul nostru este sa ai grija si la cele mai mici detalii daca doresti sa eviti cheltuieli neprevazute. Ia in calcul si montajul cu ajutorul mecanicilor nostri, sunt foarte priceputi si gata sa faca o montare grozava a crucii cardan. Ne poti contacta oricand doresti si vei putea sa stai linistit de vorba cu unul dintre asistentii departamentului tehnic.

Cruce cardan New Holland 393231A1 - cea mai buna alegere pentru utilajul tau!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan New Holland 393231A1 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan New Holland 393231A1 pe care o doresti!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura