Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla mecanica rapida 980/88833

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
HKW5R389-MC
Out Of stock
Descriere
Daca ai plecat dupa o cupla mecanica rapida 980/88833 noua, te-au adus vanturile unde trebuia! Nu numai ca gasesti una la noi, dar si este de calitate superioara, iar rezistenta si fiabilitatea nu ii sunt straine! Si mai are si un pret foarte bun, vei vedea! Apelul tau este binevenit si mult asteptat de catre colegii nostri, impreuna veti trece prin toate detaliile.

Nu ne dorim ca interactiunile cu tine sa fie numai tangentiale, ci ne dorim parteneriate lungi si infloritoare. Pentru asta, am dezvoltat diferite servicii conexe, avand mereu in vedere nevoile tale, oricat de simple sau complexe ar fi acestea. Iti putem fi alaturi la fiecare pas, tot ce tine de utilajele tale si ingrijirea acestora isi gaseste raspunsul la noi!

Cupla mecanica rapida 980/88833 - punte de legatura intre atasamente!
Rolul unei astfel de cupe este de a permite o schimbare rapida a diverselor atasamenente. Pentru a putea sustine chiar si cele mai grele lucrari, materialele din care este facuta sunt unele foarte rezitente, care tin la distanta uzura. Te poti bucura de ea pentru un timp indelungat!

Servicii conexe dintre cele mai alese!
Fie ca ai nevoie de un sfat, urmand sa iei tu apoi fraiele in maini, fie ca ai nevoie de un mecanic care sa te ajute, apeleaza la noi. Avem o multume de servicii facute pentru a iti usura pe cat posibil munca. Intretinerea corecta a utilajelor nu iti va mai fi nicicand straina!

Livrare
Cum suna ca produsele comandate sa ajunga la tine chiar maine, prea frumos pentru a fi adevarat? Ei bine, noi iti dovedim contrariul. Apeleaza-ne astazi pentru a plasa comanda, dureaza 24 de ore ca tu sa ai un cupla mecanica rapida 980/88833 nou-nouta.

Montaj
Ingrijirea utilajelor nu se termina la alegerea pieselor de schimb de calitate superioara! Este musai ca si montajul sa fie pe masura! De aceea, recomandam mereu sa apelezi la un specialist!

Specificatii tehnice

Cupla mecanica
2 gauri prindere: 44mm
Distranta dintre gauri: 170mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura