Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla mecanica rapida pentru buldoexcavator JCB 2DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 2DX
Cod produs
L3EMO7DP-MC
Out Of stock
Descriere
Ai mai vazut pana acum un singur loc in care sa gasesti rezolvari pentru toate problemele masinariilor tale? Ti-a fost dat acum sa il gasesti! In multii ani de cand au fost puse bazele afacerii noastre, echipa a crescut considerabil, iar serviciile oferite s-au dezvoltat odata cu ea. Nu numai ca iti oferim produse de calitate superioara, precum aceasta cupla mecanica rapida JCB 2DX care pare sa te intereseze, dar iti oferim si consultanta tehnica sau mentenanta personalizata!

Iti ridica dubii compatibilitatea cu utilajele tale? Nu ar trebui sa fie asta o piedica, nu alaturi de noi. Ne-am format o echipa puternica, alcatuita din oameni cu o experienta vasta in domeniu, pasionati de tot ceea ce presupun masinariile tale. Apeleaza-ne pentru a intra in vorba cu unul dintre ei, sigur nelamuririle iti vor disparea numaidecat!

O cupla mecanica rapida JCB 2DX noua, mai multe sanse de reusita!
Rolul unei astfel de cupe este de a permite o schimbare rapida a diverselor atasamenente. Pentru a putea sustine chiar si cele mai grele lucrari, materialele din care este facuta sunt unele foarte rezitente, care tin la distanta uzura. Te poti bucura de ea pentru un timp indelungat!

Servicii conexe dintre cele mai alese!
Fie ca ai nevoie de un sfat, urmand sa iei tu apoi fraiele in maini, fie ca ai nevoie de un mecanic care sa te ajute, apeleaza la noi. Avem o multume de servicii facute pentru a iti usura pe cat posibil munca. Intretinerea corecta a utilajelor nu iti va mai fi nicicand straina!

Garantie
Defectele de fabricatie apar rar spre deloc cand vine vorba de aceasta cupla mecanica rapida JCB 2DX noua, insa suntem mereu precauti! In cutie vei primi certificatul de garantie al acesteia, pastreaza-l! Esti asigurat pentru o perioada de 6 luni!

Livrare
Nu vrem sa ne impotmolim pe ultima suta de metri, asa ca lucram numai cu cele mai rapide servicii de curierat. Tu ne apelezi astazi pentru a comanda aceasta cupla mecanica rapida JCB 2DX noua, iar maine livratorii nostri vor fi chiar in fata casei tale.

Montaj
Montajul pieselor de schimb poate sa te puna ori pe drumul spre succes, ori pe cel spre un rapid esec. Cum? O componenta montata gresit, oricat ar fi ea de la calitativa, poate atrage asupra ei defectiuni majore. Alege mereu sa colaborezi cu un service autorizat ori un mecanic iscusit!

Specificatii tehnice

Cupla mecanica
2 gauri prindere: 44mm
Distranta dintre gauri: 170mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura