Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina calare - 34mm buldoexcavator JCB 2DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 2DX
Cod produs
PWUNJ4E8-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu-i o vizita de curtoazie, nevoia te-a adus la noi, iar noi venim in intampinarea ei cu piesele de care ai nevoie. Aceasta patina calare buldoexcavator JCB 2DX este alegerea perfecta atunci cand iti doresti un plus de performanta pentru utilajul tau. Ajuta-l sa ramana sanatos cu astfel de piese calitative. Patina aceasta este o piesa aftermarket nemaipomenita, super fiabila si rezistenta, pregatita sa infrunte conditii dificile de lucru pe termen lung. Iti va oferi aceleasi performante precum cea originala, la un pret de neratat.

Avem o sumedenie de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Cand dai de greu, da-ne de veste si te ajutam sa remediezi problema rapid si eficient, ca sa nu mai pierzi timp pretios si sa-ti consumi toata energia. Stim noi ce le trebuie utilajelor pentru a functiona fericite, in parametri optimi. Suna-ne!

Patina calare buldoexcavator JCB 2DX - de mare ajutor utilajului tau!
Fiecare piesa, mai mare sau mai mica are importanta sa in arhitectura masinariei tale. Se uzeaza sau lipseste, efectele se resimt imediat. Aceasta patina calare buldoexcavator JCB 2DX preia uzura care apare la extensia piciorului de calare, asigurand o functionare optima, fara probleme. Asa micuta cum o vezi, joaca un rol important pentru utilajul tau.

Te scoatem din impas! Contacteaza-ne!
Ori de cate ori te confrunti cu probleme tehnice, conteaza mult sa stii ca ai pe cine te baza pentru a gasi raspunsurile cautate. Venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita gratie caruia defectiunile nu-ti vor mai parea un capat de tara. Specialistii nostri iti ofera cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor si, la nevoie, si un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. Incearca si tu!

Iti livram aceasta patina calare- 34mm pentru buldoexcavator JCB 2DX super rapid, ca sa scapi cat mai rapid de neplacerea defectiunii. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau solicita online o oferta si va porni la drum. De asemenea, daca-ti este la indemana, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Pentru a te asigura ca treaba merge asa cum iti doresti, asigura-te ca montajul este efectuat corespunzator. Iti recomandam sa apelezi intotdeauna la persoane calificate, care stiu exact ce au de bifat. Nu de alta, dar un montaj impropriu va afecta performantele piesei in cauza, dar le poate afecta si pe cele din jur.

Diametru 73mm (la filet)
Inaltime 34mm
Material compozit (metal + plastic)
Necesita la montaj cheie patrat 25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura