Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate Terex 980

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 980
Cod produs
U2NIM7B5-AT
Out Of stock
Descriere
Daca n-ar beneficia de ajutorul suruburilor, componentele mai complexe ale utilajului tau nu si-ar mai putea indeplini misiunea. De aceea iti recomandam sa le acorzi si suruburilor importanta pe care o merita si sa nu le alegi la intamplare pe cele de care ai nevoie. Fii exigent in ce priveste calitatea lor, daca iti doresti rezultate excelente. Pentru fixarea bridei cardanului, avem pentru tine un surub cardan punte Terex 980 impecabil, ale carui calitati te vor surprinde. A fost fabricat dintr-un metal special care ii confera fiabilitate si durabilitate, asadar nu-ti fa probleme, rezista cu brio solicitarii intense si uzura nu-l va cuprinde prea curand.

Si, cum utilajul tau are atatea si atatea nevoi, ne-am pregatit cum se cuvine pentru a veni in intampinarea lor. Piese de schimb de cea mai buna calitate, lubrifianti de top, dar si o echipa de specialisti care iti ofera tot suportul tehnic de care ai nevoie. Problemele tehnice se rezolva simplu, rapid si eficient daca mergi pe mana noastra! Suna-ne si bucura-te de avantaje!

Surub cardan punte Terex 980 - calitatea face diferenta!
In arhitectura utilajului tau sunt o sumedenie de piese, unele mai mari, altele mai mici. Daca lipseste una, functionarea acestuia este compromisa, caci fiecare isi are rolul sau bine definit. Spre exemplu, acest surub cardan punte Terex 980 este responsabil de fixarea bridei cardanului, fiind indispensabil pentru o functionare optima a utilajului tau. Nu-l neglija!

Consultanta gratuita pentru tine!
Orice problema tehnica aduce cu sine consum de timp si de energie, e firesc sa fii stresat cand incerci sa gasesti solutii in noianul de informatii. Te intelegem, de aceea am creat acest serviciu de consultanta gratuita, prin care intrebarile si dilemele tale isi vor gasi raspunsuri cat ai zice peste. Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii din acest domeniu atat de dinamic al utilajelor si iti vor oferi prompt cele mai eficiente solutii. Contacteaza-ne!

Comanda cu incredere, esti asigurat! Acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator Terex 980 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, dar pastreaza totusi documentele aferente pe care le vei gasi in interiorul coletului.

Stim ca timpul este pretios, dar nu-ti fa griji, acest surub cardan punte Terex 980 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. De asemenea, ai posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

Pentru o functionare impecabila, montajul are o importanta deosebita. Degeaba piesa este de calitate, daca este incorect montata. N-ai sa ai rezultatele asteptate, nici pe departe. Ca sa te asiguri ca totul va merge brici, lasa montajul in mainile profesionistilor. De nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si iti trimitem noi o echipa specializata.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura