Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere pentru ciocan hidraulic JCB HM360

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
AUN15TVJ-SC
Out Of stock
Descriere
Dezvoltarea afacerilor din domeniul industriilor productive presupune utilaje si produse tehnice tot mai performante care nu doar sa usureze munca ci si s-o faca si mai eficienta.  Piese de schimb fabricate de branduri care au investit in uzine inegalabile si concepute de ingineri geniali! Aceasta bucsa prindere ciocan hidraulic JCB HM360 aduce un nou elan sistemului hidraulic. In plus, acum o gasesti la un super pret. Comanda fara teama! Produsul este compatibil si cu modelul: JCB HM360Q

Intotdeauna am crezut ca parteneriatele incheiate cu clientii nostri sunt cele mai avantajoase pentru fiecare. Ne-am straduit sa facem astfel incat sa nu fim recunoscuti doar drept un simplu furnzior de piese de schimb. Ci drept mult mai mult. Pentru ca plaja de probleme, atunci cand se strica un utilaj, este mult mai larga. Iar noi stim cum sa o controlam.  Avem informatii tehnice, colaboram cu mecanici buni, stim lucruri pe care tu nu ai avut cand sa le inveti. Parcul tau mecanic este grija noastra.

Bucsa prindere ciocan hidraulic JCB HM360 indrazneata si convingatoare
Bucsa de prindere a ciocanului este montata intre bratul excavatorului si ciocanul hidraulic. Ea permite miscarea articulatiei intre cele doua parti, lasand ciocanul sa actioneze si sa se incline in timpul lucrului. Aceasta faciliteaza manipularea eficienta a materialelor si permite excavatorului sa fie mai versatil in diverse aplicatii.

Consultanta face casa buna cu speranta!
Poti sa fii sigur de asta - ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde. Chiar si de pe masivul Fagaras, nu are nicio importanta.  Consultantii nostri sunt pregatiti sa te asculte, sa iti prelucreze solicitarea, sa o analizeze si sa iti ofere recomandarile potrivite. Au raspuns la orice intrebare si solutie la orice problema legata starea de functionare sau de necesarul de intretinere ale utilajului tau. La un pret extraordinar, adica zero lei. Intreaba-ne consultantii, uita de costuri, caci e pro bono. Problema este rezolvata.

Garantie
Nu trebuie sa stai cu grija caci am luat noi toate masurile de siguranta. Fiecare produs beneficiaza de o perioada de garantie. Aceasta bucsa prindere pentru ciocan hidraulic JCB HM360 detine un certificat de garantie valabil 6 luni de zile pentru eventualele defectiuni din fabrica.

Livrare
Timpul este ireversibil. Este cea mai valoroasa resursa in business si nu poate fi reparata. Daca s-a dus, s-a dus!  Nu exista piese de schimb sau consumabile pentru timp. De aceea, aceasta bucsa iti va fi livrata in numai 24 de ore din momentul in care ne-ai solicitat. Sa o poti ridica de la depozit chiar tu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact.

Montaj
Aceasta este o etapa in care trebuie sa iei deciziile care sa nu infesteze calitatea piesei. Acestea constau in deplasarea catre un centru specializat pentru montaj, sau deplasarea unui mecanic la locul utilajului. Repara-ti utilajul prin intermediul unor servicii performante si care sa mentina caracteristicile piesei intacte.

Specificatii tehnice:

• Inaltime = 61,5mm
• Diametru interior = 46mm
• Diametru exterior = 52mm (bucsa se strange)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura