Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere pentru ciocan hidraulic JCB HM550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
D4BNGA1T-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa prindere ciocan hidraulic JCB HM550 toarce lenesa, precum pisica Rita, intr-un raft foarte bine intretinut al depozitului nostru. Ai crede ca e o felina gata sa iasa la vanatoare. Si ce asteapta? Desigur, te asteapta pe tine. Caci, iata, piesele mobile ale sistemului hidraulic iti fac viata cam grea. Nu-s unse, scartaie, au fisuri, vai vai. Esti suparatel? Apa de ploaie de vara, o rezolvam pe loc. Luam matza mecanica din raftul despre care ti-am vorbit, o punem pe pozitia “atac!” si ti-o expediem. Nu mai ramane nici urma de problema!

Constructia depozitului nostru se sprijina pe o fundatie foarte solida. Profesionalism, seriozitate, cinste, competenta, predictibilitate. De aceea el rezista oricarui cataclism economic. Si n-au fost putine. La fel este si parteneriatul nostru. Bazat pe aceeasi fundatie solida. Iar una din pietrele din temelie ale acesteia este sinceritatea. Stii deja ca poti sa ne spui de fiecare data ce este in regula si ce nu. Invatam foarte repede din erori, daca le facem si nu le mai repetam. In fiecare noua zi ne dorim sa fim o varianta imbunatatita a ceea ce am fost ieri. Construim impreuna!

Bucsa prindere ciocan hidraulic JCB HM550 nu priveste in urma
Bucsa de prindere a ciocanului este montata intre bratul utilajului si ciocanul hidraulic. Ea permite miscarea articulatiei intre cele doua parti, lasand ciocanul sa actioneze si sa se incline in timpul lucrului. Aceasta faciliteaza manipularea eficienta a materialelor si permite echipamentului sa fie mai versatil in diverse aplicatii.

Consultanta face casa buna cu speranta!
Poti sa fii sigur de asta - ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde. Chiar si de pe masivul Fagaras, nu are nicio importanta. Consultantii nostri sunt pregatiti sa te asculte, sa iti prelucreze solicitarea, sa o analizeze si sa iti ofere recomandarile potrivite. Au raspuns la orice intrebare si solutie la orice problema legata starea de functionare sau de necesarul de intretinere ale utilajului tau. La un pret extraordinar, adica zero lei. Intreaba-ne consultantii, uita de costuri, caci e pro bono. Problema este rezolvata.

Garantie
Nu trebuie sa stai cu grija caci am luat noi toate masurile de siguranta. Fiecare produs beneficiaza de o perioada de garantie. Aceasta bucsa prindere pentru ciocan hidraulic JCB HM550 detine un certificat de garantie valabil 6 luni de zile  pentru eventualele defectiuni din fabrica.

Livrare
Timpul este ireversibil. Este cea mai valoroasa resursa in business si nu poate fi reparata. Daca s-a dus, s-a dus!  Nu exista piese de schimb sau consumabile pentru timp. De aceea, aceasta bucsa iti va fi livrata in numai 24 de ore din momentul in care ne-ai solicitat. Sa o poti ridica de la depozit chiar tu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact.

Montaj
Aceasta este o etapa in care trebuie sa iei deciziile care sa nu infesteze calitatea piesei. Acestea constau in deplasarea catre un centru specializat pentru montaj, sau deplasarea unui mecanic la locul utilajului. Repara-ti utilajul prin intermediul unor servicii performante si care sa mentina caracteristicile piesei intacte.

Specificatii tehnice:

• Inaltime = 61,5mm
• Diametru interior = 46mm
• Diametru exterior = 52mm (bucsa se strange)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura