Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere cupa pentru buldoexcavator JCB 3C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
J4OG0N1M-SC
Out Of stock
Descriere
Iti place pictura, ce flori iti mai ies uneori din pensula manuita cu talent. Dar, in acelasi timp, dar urasti sa tot presezi tuburile cu pasta colorata pentru ca mereu iti murdaresc hainele! Ai la indemana o solutie simpla, sa-ti pui un sort din piele, asa cum ai vazut la emisiunile despre artistii ilustri. Insa utilajul tau nu are aceasta optiune, el este fortat sa sufere in tacere atunci cand bratul sapator oboseste. Durerea il macina si doar tu ii poti oferi alinarea, comandandu-i o bucsa prindere cupa JCB 3C noua! Ia uite ce bine e acum, tu linistit la sevalet, buldo-ul linistit la santier.

Poti sa tot scroll-ezi la nesfarsit printre recenzii cautand una negativa despre bucsa noastra de prindere cupa si tot n-o sa gasesti. Toata lumea lauda aceasta piesa de schimb, spunand ca este fiabila, robusta, dintr-un metal de calitate, cu alte cuvinte, perfecta! Pe pagina ACN Piese Utilaje, nu ve gasi neam altceva decat cuvinte de apreciere. Pentru ca noi avem in oferta piese varf de gama, originale, la preturi foarte atractive! Consultantii iti vin mereu in ajutor cu recomandari utile pentru intretinerea&reparatia utilajului tau iar, pe baza retelei de ateliere service partenere, completeaza pachetul cu solutii pentru montaj oriunde te-ai afla.

Bucsa prindere cupa JCB 3C aduce linistea in procesul de productie
Bucsa de prindere a cupei pentru un buldoexcavator JCB este montata in partea frontala a bratului sapator al utilajului. Aceasta serveste drept element de legatura intre bratul sapator si cupa de sapare sau alte atasamente utilizate in operatiunile de sapare si incarcare.

Ce se intampla sefule?
Serviciul nostru de consultanta este competent, profesionist, bine documentat si, cel mai important, este integral gratuit. Colegii mei iti pot pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Asadar, pe langa produsul comandat, primesti economie de timp, un pachet de recomandari relevante si ajutatoare, precum si experienta consultantilor nostri foarte bine pregatiti. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Alaturi de noi esti mereu informat si asigurat. Facem totul ca la carte. Asadar, poti avea incredere in aceasta bucsa prindere cupa pentru buldoexcavator JCB 3C cumparata din depozitul nostru. Ea vine insotita de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Mergem inainte.

Livrare
Daca  a venit ziua sa cauti aceasta minunata bucsa, tot ce trebuie sa faci e sa o comanzi utilizand datele din contact. Noi vom initia imediat procesul de expeditie a produsului, pentru ca stim ca e o urgenta. Componentele noastre ajung in orice loc din tara, cu plata ramburs si verificarea pachetului la primire. Dar pot fi ridicate si personal din sediul unde ne aflam, in localitatea Jilava.

Montaj
Montajul corect al unei bucse este o necesitate in procesul de reparatie sau de revizie a unui utilaj.  De aceea iti recomandam ca acesta sa fie unul corect si profesionist. Este indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui mecanic profesionist cu experienta. Operatiunile de inlocuire a unei bucse pot ascund o multime de chichite.

Specificatii tehnice:
• Inaltime = 61,5mm
• Diametru interior = 46mm
• Diametru exterior = 52mm (bucsa se strange)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura