Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inel etansare prindere lama pentru miniexcavator Bobcat 320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
623EGLMB-CD
Out Of stock
Descriere
In trecut se zicea cine fura azi un ou, maine va fura un bou. Mergand pe acelasi principiu, putem spune ca cine se insoteste astazi cu mediocritatea si calitatea slaba s-ar putea sa ajunga intr-un cerc vicios de unde ii va fi greu sa mai iasa. Nu procura ceva doar de dragul unei aparente economii, fiindca s-ar putea sa suferi mai mult decat ti-ai putea inchipui. Alege calitatea la fiecare pas. Investeste in acest inel etansare prindere lama Bobcat 320 si lasa-te purtat pe drumul spre piesele de top. Nu trebuie omisa nici o ocazie de a intari afacerea cu elemente de calitate superioara.

Nu stim cat de adevarata mai este zicala cine nu munceste, nu mananca avand in vedere sistemul de ajutor social. Stim doar ca ea poate fi reinterpretata in felul urmator: afacerea care nu este hranita cu calitate superioara nu va avea rezultate demne de a fi amintite. Indrazneste sa pasesti pe calea calitatii. Noi ne aflam aici de multa vreme si avem doar cuvinte de lauda la adresa ei. Ba mai mult, ii indemnam si pe altii sa o aleaga. Asa cum te indemnam si pe tine. Stim ca utilajelor tale le-ar fi de folos piesele de schimb de top. Investeste in aceasta componenta originala Bobcat si poti pasi pe o noua treapta a progresului!

Inel etansare prindere lama Bobcat 320 - esti pregatit ca miniexcavatorul tau sa functioneze ca la carte?

Acest inel are o misiune importanta in ceea ce priveste functionarea optima a utilajului tau. Piesa mentine lubrifiantul izolat in interior si creeaza o bariera de aparare impotriva impuritatilor si umezelii.

Ai mistere neelucidate? Le rezolvam noi!

Nu suntem chiar detectivi, dar apreciem un caz complicat, in care totul pare sortit esecului, iar noi reusim contrariul. Adevarul este ca am izbutit sa facem rost si de cea mai rara piesa de schimb. Si daca te afli si tu intr-o astfel de situatie sau poate doar ai niste nedumeriri, sa stii ca avem un serviciu gratuit de consultanta. Contacteaza-ne!

Un astfel de inel etansare prindere lama pentru miniexcavator Bobcat 320 este o componenta originala Bobcat. Dar chiar si la cele mai inalte standarde se mai strecoara eroarea, asa ca iti oferim un certificat de garantie valabil 6 luni, care acopera eventualele defectiuni din fabrica.

Acest inel etansare prindere lama Bobcat 320 reprezinta modul ideal prin care iti poti declara admiratia fata de munca pe care o depune utilajul tau. Si ca sa faci asta in cel mai scurt timp posibil, livram piesa cat ai zice inel. O predam curierului, iar in 24-48 de ore poate ajunge la tine. Stii ca pe site-ul nostru poti gasi o sumedenie de produse de top? Hai pe ACN Piese Utilaje si intreaba-ne despre ele!

Cu montajul nu este de joaca. Chiar si cei experimentati mai pot da gres, daramite cei care sunt necunoscatori! Nu risca sa pierzi atat timpul, cat si banii investiti.

Specificatii tehnice
30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura