Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inel etansare prindere link-cupa Bobcat 323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
7VQR25YF-CD
Out Of stock
Descriere
In agricultura si in constructii ar fi bine sa te ghidezi uneori, sau chiar tot timpul, dupa cuvantul ce poti face azi nu lasa pe maine. Alege chiar acum acest inel etansare link-cupa Bobcat 323 si bucura-te de o componenta calitativa. Nu trebuie omisa nicio ocazie de a intari afacerea cu elemente de calitate superioara. Mai ales ca acum ele sunt atat de aproape de tine. Esti deja aici, la noi pe site. De ce sa mai astepti? De ce sa amani o relatie de lunga durata cu o piesa de top?! De ce sa iti privezi utilajul de un companion de cursa lunga! Actioneaza acum!

Paza buna trece primejdia rea, spune un cuvant de intelepciune din batrani, care se poate aplica atat in agricultura, cat si in constructii. Calitatea superioara este trasatura ce ar trebui sa defineasca fiecare sector al afacerii. Se spune ca succesul este mai degraba o calatorie, nu o destinatie. Deci trebuie sa fii atent si la ce intalnesti pe drum. Daca alegi mereu calitatea, atunci succesul va fi o constanta a devenirii tale. Arata-ti grija fata de utilajele tale, achizitionand aceasta componenta originala Bobcat! Nu iti fie teama ca faci o alegere. Sa iti fie teama cand ii lasi pe altii sa aleaga in locul tau.

Inel etansare link-cupa Bobcat 323 - ca o cupa de inghetata, doar ca pentru utilajul tau!

O astfel de componenta, aparent insignifianta avand in vedere dimensiunea, are un rol major. Face tot ce poate pentru a tine lubrifiantul izolat in interior si creeaza o bariera de aparare impotriva impuritatilor si umezelii.

Eu consult, tu consulti, noi consultam!

Mai conjugam si noi verbe, ce sa facem. Ideea este ca te poti consulta cu noi cand vine vorba de tot ce misca in domeniul utilajelor si pieselor de schimb. Avem chiar un serviciu gratuit de consultanta creat special pentru astfel de situatii. Tu doar contacteaza-ne cum ti-e mai la indemana, iar noi iti oferim raspunsurile cautate.

Acest inel etansare prindere link-cupa pentru miniexcavator Bobcat 323 este o piesa deosebit de importanta. Pentru ca stim asta, o trimitem spre tine alaturi de un certificat de garantie valabil 6 luni, care acopera eventualele defectiuni din fabrica.

Ai nevoie de un inel etansare link-cupa Bobcat 323 pentru a-ti declara dragostea fata de utilajul tau? Ce ne mai plac astfel de clipe! Pregatim cutia cu mestesug, ii legam o funda a grijii noastre si apoi o predam curierului aluia cel mai rapid. Asta pentru ca piesa sa ajunga la tine in 24-48 de ore. Site-ul nostru e plin de remedii si surprize pentru utilajele tale!

Atunci cand achizitionezi o piesa de schimb calitativa ai toate motivele sa fii bucuros. Continua-ti bucuria alegand sa o montezi doar la ateliere de specialitate, altminteri exista sanse mari sa iti ruinezi investitia!

Specificatii tehnice
30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura