Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inel etansare prindere link-cupa Bobcat 320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
IOQAFTCH-CD
Out Of stock
Descriere
Achizitioneaza acest inel etansare link-cupa Bobcat 320 si vino in gasca celor care stiu ce au de facut cand vine vorba de inlocuirea unei piese uzate. Nu tagaduim asta: uzura intervine si la cele mai calitative piese, este un proces normal. Insa gandeste-te si cat dureaza pana cand apare uzura. Piesele de calitate superioara pot aduce un mare avantaj. Atat un avantaj psihic, cat si un avantaj in campul muncii. In primul rand ai increderea si multumirea ca ai facut o alegere potrivita. In al doilea rand, acest lucru iti este demonstrat de modul in care functioneaza utilajele tale.

Nu te da batut atunci cand greutatile par ca te coplesesc. Nu e necesar sa renunti, ci trebuie sa iti iei inima in dinti si sa mergi mai departe cu si mai mult avant. Nu te lasa atras in plasa componentelor slabe sau mediocre, fiindca ele sunt atat cronofage, cat si consumatoare de energie. Alege sa combati greutatile si neplacerile investind in piese de schimb care merita atentia ta. Achizitioneaza aceasta componenta originala Bobcat si bucura-te de o investitie pe termen lung!

Inel etansare link-cupa Bobcat 320 - piesa cu piesa se face utilajul performant!

O astfel de componenta, aparent insignifianta avand in vedere dimensiunea, are un rol major. Face tot ce poate pentru a tine lubrifiantul izolat in interior si creeaza o bariera de aparare impotriva impuritatilor si umezelii.

Eu consult, tu consulti, noi consultam!

Mai conjugam si noi verbe, ce sa facem. Ideea este ca te poti consulta cu noi cand vine vorba de tot ce misca in domeniul utilajelor si pieselor de schimb. Avem chiar un serviciu gratuit de consultanta creat special pentru astfel de situatii. Tu doar contacteaza-ne cum ti-e mai la indemana, iar noi iti oferim raspunsurile cautate.

Acest inel etansare prindere link-cupa pentru miniexcavator Bobcat 320 este o piesa deosebit de importanta. Pentru ca stim asta, o trimitem spre tine alaturi de un certificat de garantie valabil 6 luni, care acopera eventualele defectiuni din fabrica.

Ai nevoie de un inel etansare link-cupa Bobcat 320 pentru a-ti declara dragostea fata de utilajul tau? Ce ne mai plac astfel de clipe! Pregatim cutia cu mestesug, ii legam o funda a grijii noastre si apoi o predam curierului aluia cel mai rapid. Asta pentru ca piesa sa ajunga la tine in 24-48 de ore. Site-ul nostru e plin de remedii si surprize pentru utilajele tale!

Atunci cand achizitionezi o piesa de schimb calitativa ai toate motivele sa fii bucuros. Continua-ti bucuria alegand sa o montezi doar la ateliere de specialitate, altminteri exista sanse mari sa iti ruinezi investitia!

Specificatii tehnice
30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura