Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inel etansare prindere antebrat-link Bobcat E19

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
94ZNPKD0-CD
Out Of stock
Descriere
In clipa in care optezi pentru un astfel de inel etansare antebrat-link Bobcat E19 alegi sa ai parte de multe momente de tihna. Asta pentru ca piesele de schimb de inalta calitate nu iti dau batai de cap. Calitatea superioara poate impinge afacerea pe noi culmi. Nu te lasa atras in plasa componentelor slabe sau mediocre. Acestea nu iti vor aduce niciun beneficiu. Ba mai mult, doar iti vor ingradi libertatea si te vor atrage in tot felul de capcane. Nu te indeparta nicicand de la drumul sigur al calitatii superioare.

Aceasta componenta originala Bobcat a fost realizata special pentru a veni in ajutorul utilajului tau. De fapt, toate piesele de top sunt faurite pentru a-ti usura munca. Libertatea ce duce la succes se castiga prin intermediul pieselor de calitate. Produsele de calitate slaba te constrang in asemenea masura incat progresul pare imposibil. Uita de ele. Lasa-le departe in urma ta. Imbratiseaza calitatea in tot ceea ce faci si demonstreaza ca poti mai mult. Demonstreaza-ti tie, nu altora. Treapta cu treapta, succesul devine o chestiune ce se poate cuceri. Cat de devreme sau cat de tarziu, depinde de actiunile tale!

Inel etansare antebrat-link Bobcat E19 - n-o fi de la Tiffany, dar e de top!

Acest inel de etansare are o menire importanta. Tine cu toate puterile lubrifiantul izolat in interior si creeaza un zid de aparare impotriva impuritatilor si umezelii.

Niciodata nu esti singur!

Suntem alaturi de tine atunci cand vine vorba despre piese de schimb, utilaje si tot ce tine de recomandarile din aceasta arie. Am creat un serviciu gratuit de consultanta, unde colegii nostri isi pun la bataie toate cunostintele din domeniu, asa ca ne poti contacta cu cea mai mare incredere.

Un astfel de inel etansare prindere antebrat-link pentru miniexcavator Bobcat E19 este o componenta originala, pe care te poti baza. Pentru orice eventualitate, iti oferim si un certificat de garantie valabil 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Atunci cand esti pregatit sa faci pasul decisiv si sa ii oferi un inel etansare antebrat-link Bobcat E19 utilajului tau, noi te ajutam. Punem totul la cale, pregatim pachetul si il trimitem prin curier rapid. Astfel, piesa va ajunge la tine in 24-48 de ore. Iti reamintim ca ne poti contacta oricand ai intrebari cu privire la piese de schimb sau utilaje iti trec prin minte.

Viata unei piese de schimb depinde in mod covarsitor de modul in care a fost realizat montajul. Daca vrei sa te asiguri ca va functiona perfect, apeleaza doar la ateliere de specialitate!

Specificatii tehnice
30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura