Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inel etansare prindere antebrat-link Bobcat E08

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
IGREQKDS-CD
Out Of stock
Descriere
Un astfel de inel etansare antebrat-link Bobcat E08 se poate dovedi exact ceea ce utilajul tau are nevoie. Si cum sa nu fie asa cand calitatea se gaseste in fiecare por al sau?! O afacere puternica nu se cladeste pe vise, ci pe calitate superioara. Afirmatiile facute aici se bazeaza pe experienta. Ne poti crede pe noi sau poti cere parerea unor antreprenori experimentati in domeniul agriculturii sau in cel al constructiilor. Dar noi credem ca si tu te-ai gandit deja la avantajul pe care il poate avea afacerea ta daca iti vei indrepta atentia numai si numai asupra pieselor de schimb dintre cele mai bune. Fii curajos si alege calitatea superioara!

Se spune ca exista doua modalitati de a-ti trai viata. Una in care crezi ca nu exista minuni si alta in care esti de parere ca fiecare clipa este o minune. Noi inclinam spre a doua varianta, fiindca sunt atat de multe bucurii in lucrurile aparent neinsemnate, incat e greu sa nu le vezi. Pentru a avea acces la aceste bucurii sau, mai mult, pentru a fi chiar tu cel care le provoaca, trebuie sa iti doresti ca ceea ce faci sa fie bine facut. Succesul este prieten cu cel care lucreaza bine cu elemente de succes. Incearca aceasta piesa originala Bobcat.

Inel etansare antebrat-link Bobcat E08 - cum ar fi ca miniexcavatorul tau sa functioneze ca uns?!

Acest inel de etansare are o menire importanta. Tine cu toate puterile lubrifiantul izolat in interior si creeaza un zid de aparare impotriva impuritatilor si umezelii.

Niciodata nu esti singur!

Suntem alaturi de tine atunci cand vine vorba despre piese de schimb, utilaje si tot ce tine de recomandarile din aceasta arie. Am creat un serviciu gratuit de consultanta, unde colegii nostri isi pun la bataie toate cunostintele din domeniu, asa ca ne poti contacta cu cea mai mare incredere.

Un astfel de inel etansare prindere antebrat-link pentru miniexcavator Bobcat E08 este o componenta originala, pe care te poti baza. Pentru orice eventualitate, iti oferim si un certificat de garantie valabil 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Atunci cand esti pregatit sa faci pasul decisiv si sa ii oferi un inel etansare antebrat-link Bobcat E08 utilajului tau, noi te ajutam. Punem totul la cale, pregatim pachetul si il trimitem prin curier rapid. Astfel, piesa va ajunge la tine in 24-48 de ore. Iti reamintim ca ne poti contacta oricand intrebari cu privire la piese de schimb sau utilaje iti trec prin minte. ACN Piese Utilaje iti sta la dispozitie!

Viata unei piese de schimb depinde in mod covarsitor de modul in care a fost realizat montajul. Daca vrei sa te asiguri ca va functiona perfect, apeleaza doar la ateliere de specialitate!

Specificatii tehnice
30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura