Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inel etansare prindere antebrat-link Bobcat E10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
1LG5K90I-CD
Out Of stock
Descriere
Un asemenea inel etansare antebrat-link Bobcat E10 este de fapt o declaratie impotriva mediocritatii. Alaturi de astfel de piese iti este si teama sa te mai gandesti la altele. Adevarul este ca nici nu ai motiv sa iti indrepti gandurile spre altfel de componente. La succes se ajunge prin intermediul pieselor de schimb de calitate superioara! Nu te lasa atras in plasa componentelor slabe sau mediocre. Ce avantaj aduc ele? Dar piesele de schimb de calitate superioara? Gandeste-te, daca nu la altele macar la fiabilitatea specifica produselor de top. Nu-i asa ca macar pentru acest avantaj merita sa iti indrepti atentia spre piesele de calitate superioara?

Este foarte important sa stim sa ascultam. De ce? Fiindca atunci cand ascultam avem posibilitatea de a si invata ceva. Calitatea superioara sta la baza succesului, in timp ce mediocritatea si calitatea slaba stau la baza insuccesul. Tu ce vei alege? Pentru ca daca vei alege succesul, atunci e clar ca trebuie sa te insotesti cu piesele de schimb de calitate superioara. Te invitam sa fii prietenul acestor piese, sa doresti sa le integrezi utilajelor tale. Nu credem ca aceasta reprezinta o tactica care sa duca la un rezultat slab. Ba dimpotriva. Incearca aceasta piesa originala Bobcat.

Inel etansare antebrat-link Bobcat E10 - esti pregatit sa vezi cum actioneaza o piesa de top?

Acest inel de etansare are o menire importanta. Tine cu toate puterile lubrifiantul izolat in interior si creeaza un zid de aparare impotriva impuritatilor si umezelii.

Niciodata nu esti singur!

Suntem alaturi de tine atunci cand vine vorba despre piese de schimb, utilaje si tot ce tine de recomandarile din aceasta arie. Am creat un serviciu gratuit de consultanta, unde colegii nostri isi pun la bataie toate cunostintele din domeniu, asa ca ne poti contacta cu cea mai mare incredere.

Un astfel de inel etansare prindere antebrat-link pentru miniexcavator Bobcat E10 este o componenta originala, pe care te poti baza. Pentru orice eventualitate, iti oferim si un certificat de garantie valabil 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Atunci cand esti pregatit sa faci pasul decisiv si sa ii oferi un inel etansare antebrat-link Bobcat E10 utilajului tau, noi te ajutam. Punem totul la cale, pregatim pachetul si il trimitem prin curier rapid. Astfel, piesa va ajunge la tine in 24-48 de ore. Iti reamintim ca ne poti contacta oricand ai intrebari cu privire la piese de schimb sau utilaje iti trec prin minte. ACN Piese Utilaje iti sta la dispozitie!

Viata unei piese de schimb depinde in mod covarsitor de modul in care a fost realizat montajul. Daca vrei sa te asiguri ca va functiona perfect, apeleaza doar la ateliere de specialitate!

Specificatii tehnice
30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura