Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inel etansare prindere antebrat-link Bobcat 220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
DKHWTL0E-CD
Out Of stock
Descriere
Acest inel etansare antebrat-link Bobcat 220 reprezinta modul ideal in care iti poti dovedi grija fata de utilajul tau. Este in topul tuturor hiturilor pieselor de schimb de calitate superioara. Poti incepe sa o asculti si tu sau poti sta pe tusa sperand sa se intample o minune. Se pot intampla si minuni, nu tagaduim asta. Insa nu ar fi mai bine sa iti faci singur viata mai usoara si mai frumoasa? Si daca tot ai la dispozitie componente de top, de ce sa nu profiti de asta? De ce sa nu ii oferi utilajului tau sansa de a functiona asa cum iti doresti si tu? Da, e nevoie de putin curaj pentru a trece de la vorbe la fapte. De la a te complace la a pune piciorul in prag. Dar indrazneste! Pentru tine o faci! Si cand vei vedea cat de bine poate fi, te vei intreba de ce nu ai luat atitudine mai repede.

Grijile ies din preocuparile tale zilnice atunci cand alegi sa te insotesti de produse calitative. Aceasta piesa originala Bobcat face parte din aceasta categorie. Daca vrei sa scapi de bataile de cap provocate de piesele slabe sau mediocre, nu mai ezita. Nu mai face socoteli. Inlatura raul dintr-o data. Printr-o lovitura unica si sigura. Nu are sens sa te complaci in stadiul in care nici sa respiri nu poti, daramite sa evoluezi. Trebuie sa ai curajul de a constientiza ca meriti mai mult! Si meriti tot ce e mai bun! Alege sa mergi spre drumul succesului alaturi de piese de schimb de succes! Ele stiu deja drumul si te vor ghida cu mare eficacitate si exactitate.

Inel etansare antebrat-link Bobcat 220 - componenta care izoleaza problemele!

Acest inel de etansare are un rol extrem de important. Mentine lubrifiantul izolat in interior si creeaza o bariera care protejeaza impotriva impuritatilor si umezelii.

Nu lasa intrebarile sa te macine!

Nu, nu si iar nu! Atunci cand ai intrebari legate de piese de schimb pentru utilaje tale, cand ai nevoie de recomandari sau orice altceva dina ceasta sfera... Nu uita ca ne poti contacta! Avem o echipa foarte bine pregatita si un serviciu gratuit de consultanta. Asadar, te indemnam sa ne pui intrebari!

O astfel de inel etansare prindere antebrat-link pentru miniexcavator Bobcat 220 este o piesa calitativa, de top. Dar pentru ca si la cel mai inalt nivel poate interveni neprevazutul, va veni spre tine insotita de un certificat de garantie valabil 6 luni.

Ai nevoie de aceasta inel etansare prindere antebrat-link Bobcat 220 pentru utilajul tau? Nicio problema. Nu iti face griji in privinta timpului, caci ne miscam rapid, iar in 24-48 de ore va ajunge la tine. Indiferent de locul unde te afli in tara. Nu uita ca ne poti contacta oricand ai nedumeriri. ACN Piese Utilaje iti sta la dispozitie!

Montajul, realizat defectuos, nu doar ca te face sa pierzi investitia, dar pierzi si timp pretios. Nu risca deloc cand e vorba de montaj. Apeleaza la profesionisti. Iti putem recomanda chiar noi.

Specificatii tehnice
30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura