Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator Volvo BL60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
53T6BOCZ-CD
Out Of stock
Descriere
Cum poti recunoaste daca afacerea ta se afla pe drumul cel bun? Este nevoie de curaj pentru ca antreprenorul sa se intrebe acest lucru. Acesta este primul pas inspre o buna structurare a activitatii. Daca nu e pe drumul cel bun, trebuie dusa acolo. Daca este pe drumul cel bun, trebuie mentinuta acolo. In oricare dintre cazuri ai nevoie de piese de schimb de calitate superioara, produse care sa faca intr-adevar diferenta intre mediocritate si performanta. Vrei sa vezi ce poate aceasta bucsa pivot inferior Volvo BL60 ce a fost creata pentru utilajul tau? Incearc-o! Noi stim pe ce ne bazam atunci cand o recomandam.

Libertatea iti ofera posibilitatea de a face tot ceea ce vrei. Insa exista si aici constrangeri. Nu poti face ce vrei daca asta inseamna sa faci rau cuiva. Chiar si utilajelor. Componentele de top sunt, intotdeauna, raspunsul pe care trebuie sa il gasesti cand vine vorba despre imbunatatirea performantei utilajelor pe care le detii. Alege acum aceasta componenta originala Carraro. Vei vedea ca avand alaturi calitatea, drumul tau poate capata o alta turnura. Una in care succesul este mai facil de atins.

Bucsa pivot inferior Volvo BL60 - pentru buldoexcavatoare care functioneaza ca-n prima zi!

O astfel de bucsa se poate monta pe puntea fata a utilajului. Fiind un element de uzura, ce preia sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta, ea asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. E atat de altruista, incat preia uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii!

Ce ai zice sa scapi de toate indoielile?

Am creat un serviciu gratuit de consultanta, unde colegii nostri din departamentul tehnic incearca (si reusesc) sa te scape de toate eventualele indoieli. Nu stii cu exactitate ce piesa ar fi potrivita modelului tau te utilaj? Te rezolvam! Ai intrebari cu privire la montaj ori ai nevoie de recomandari? Rezolvam si asta. Tu doar contacteaza-ne!

Aceasta bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator Volvo BL60 este o piesa originala Carraro, lucru care deja spune multe. Cu toate acestea, imprevizibilul este... imprevizibil. Asadar, pentru eventualele defectiuni din fabrica iti oferim acest certificat de garantie, cu o valabilitate de 6 luni.

Daca utilajul tau are nevoie de o noua piesa de schimb stim ca ti-ai dori sa rezolvi problema cat mai rapid cu putinta. De aceea, daca ne alegi pe noi, iti livram aceasta bucsa pivot inferior Volvo BL60 cat de repede putem. O pregatim, o predam curierului si in 24-48 de ore o vei intalni si tu. Nu uita ca site-ul nostru e pregatit sa ofere remedii pentru orice defectiune.

In general suntem extrem de binevoitori si senini. Dar pentru ca atat de multe lucruri negative s-au intamplat din cauza unui montaj defectuos, cand vine vorba de acest subiect ni se intuneca privirile. Alege DOAR profesionisti experimentati pentru montaj!

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura