Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara pentru buldoexcavator Volvo BL60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60
Cod produs
YEU3A7LC-IA
Out Of stock
Descriere
Tocmai ai primit din partea noastra o oferta incredibila! Este vorba despre aceasta planetara buldoexcavator Volvo BL60 originala! Da, doar la noi ai parte de oferte fantastice de pret la piese de schimb de calitate superioara! Carraro este cel care realizeaza aceasta componenta! Este foarte eficienta si asta se datoreaza materialului bun ales pentru prelucrare! Rezistenta si eficienta i-au fost testate indelung! Vei ramane surprins de cat de bine iti vei putea manevra buldoexcavatorul!

In timp ce studiezi oferta, fa o mica pauza si ia aminte la cateva metode prin care faci ca transmisia sa functioneze perfect. Inlocuieste tot acum si simeringurile si bucsele. Ai nevoie de unele noi si de calitate! Planetara se va monta la puntea din spate stanga a echipamentului. Sa stii ca noi mai avem sfaturi pentru intretinerea buldoexcavatorului tau! Suna acum si primesti consultanta tehnica gratuita! Vrei si un montaj profesionist? Tot noi ar trebui sa fim alegerea ta!

Planetara buldoexcavator Volvo BL60 - iti livram piesa in cel mai scurt timp!
Planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Planetara este un ax prin care se transmite o miscare de rotatie. Axul central este o bucata zdravana de otel cuplata la cele doua capete care au o miscare de cateva grade pentru a permite miscarea rotilor la denivelari, dar si miscarea cand invarti volanul. In momentul in care se aude o bataie sau un bocanit puternic, iti vei da seama ca exista o defectiune a planetarei. Daca se vor auzi trosnituri la nivelul rotilor si volanul trepideaza la viteze mici, trebuie neaparat sa iei in considerare verificarea planetarelor.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Planetara pentru buldoexcavator Volvo BL60 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Planetara buldoexcavator Volvo BL60 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei pe care o doresti.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice
Z=15
Z=29
L=700mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura