Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat JCB 02/801878

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
CI5GUXT1-IA
Out Of stock
Descriere
Termostatul este o componenta ce nu are un pret mare, asa ca in ceea ce priveste inlocuirea sa nu trebuie sa iti faci prea multe griji din punct de vedere financiar. Acest termostat JCB 02/801878 din oferta noastra este potrivit ca pret si de calitate superioara! Vei face inlocuirea intr-un timp scurt fara a aduce prejudicii motorului. Acesta este cel pe care trebuie neaparat sa il protejezi! Transportul articolului la destinatie dureaza o zi lucratoare pentru ca noi colaboram cu cele mai rapide si serioase firme de curierat!

Contacteaza-ne acum! Le poti cere ajutorul consultantilor nostri pentru a te asigura ca utilajul este compatibil cu piesa prezentata. Daca ne soliciti echipa de service mobil, reparatia se va incheia mai repede! Vor veni mecanicii nostri sa intervina asupra utilajului! Vor aduce termostatul cu ei si tu nu va mai trebui sa cauti service-uri si sa te deplasezi! Este o metoda numai buna de a nu pune utilajul pe drum si a profita de timp!

Termostat JCB 02/801878 - trebuie neaparat sa il comanzi!
Rolul unui termostat este acela de a gestiona lichidul de racire care patrunde si care iese din motor. Termostatul este inchis in momentul in care motorul este oprit si este pur si simplu rece. Odata cu pornirea motorului, temperatura lichidului de racire va creste, ceea ce va duce la deschiderea termostatului pentru ca acesta trebuie sa permita circulatia lichidului de racire in radiator, care trebuie sa raceasca motorul. Nefunctionarea corecta a termostatului duce inevitabil la blocarea motorului datorita dilatarii pieselor mecanice din interior, dilatare cauzata de caldura generata de combustie si forta de frecare.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Acest termostat JCB 02/801878 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest termostat JCB 02/801878 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Inaltimea este de 75.9 mm;
Diametrul masoara 56 mm;
Diametrul talpei de deschidere este de 35 mm;
Temperatura deschidere este de 82 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura