Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa JCB 02/202480

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 02/202480
Cod produs
E6IZ7NJ2-RA
Out Of stock
Descriere
O astfel de pompa de apa este o piesa de schimb ce are garantia calitatii! Componenta noastra este o piesa centrala a angrenajului motorului utilajului tau. Ne putem gandi la ea ca la un general care isi tine soldatii la adapost. In motorul utilajului pe care il exploatezi au loc tot felul de articole centrale care tin tot angrenajul in functiune. De aceea, cel mai important este ca acest motor sa fie sanatos si in perfect rulaj! O pompa de apa JCB 02/202480 este componenta ce asigura o temperatura optima in motorul masinariei tale! Pune la cale, matematic, un intreg proces al circularii apei, al racirii acesteia, al pomparii, asa incat utilajul tau sa poata rula ferit de riscul supraincalzirii!

O pompa de apa JCB 02/202480 este un produs de incredere!

Este limpede ca buna ziua: utilajul tau nu poate rula fara o pompa de apa in perfecta stare, aceasta avand un rol extrem de important! Ea pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi, intr-un proces de recirculare.

Alaturi de tine, pas cu pas!

Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

O astfel de pompa de apa JCB 02/202480 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Iti oferim garantia produselor pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta!

Dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! O pompa de apa JCB 02/202480 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

- o garnitura

- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura