Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa JCB 02/802027

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 02/802027
Cod produs
GNIHJSLP-AT
Out Of stock
Descriere
Ce s-ar face motorul tau fara un sistem de racire eficient si bine pus la punct? Iti spunem noi, s-ar duce de rapa. Asigura-te ca toate componentele sunt in perfecta stare de functionare si nu intarzia inlocuirea lor cand constati semne de uzura. O astfel de pompa apa JCB 02/802027 este o alternativa excelenta a celei originale. Practic iti ai aceeasi calitate si aceleasi performante la un pret mai mult decat prietenos. Caci este extrem de rezistenta si de fiabila, conceputa sa reziste vreme indelungata chiar si in cele mai severe conditii. Pune-o la incercare!

Afla mai multe despre nevoile utilajului tau! Suntem alaturi de tine si te-ajutam sa-l intretii impecabil, ca sa poti preveni momentele neplacute. Gasesti la noi piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor, dar si o echipa pasionata si bine pregatita care iti va oferi suport tehnic pas cu pas, ca sa scapi de batai de cap. Suna-ne si spune-ne care-i problema! Te scoatem din impas simplu, rapid si eficient!

Pompa apa JCB 02/802027 - pentru performanta indelungata!
In angrenajul motorului tau, aceasta pompa apa JCB 02/802027 este o componenta esentiala, care ajuta lichidul de racire sa circule de la radiator la motor si inapoi, intr-un ciclu care regleaza temperatura motorului. Astfel, se evita supraincalzirea atat de nociva pentru motor. Daca folosesti si un antigel de calitate superioara, cu proprietati anticoroziune, ii vei prelungi durata de viata, imbunatatind, totodata performantele si eficienta motorului tau.

Sfatul potrivit la momentul potrivit te scoate din impas!
Cand te trezesti cu o defectiune, numai de lecturi tehnice nu-ti arde si sub presiune toate datele alea devin de-a dreptul hieroglife. Trage aer in piept, relaxeaza-te si suna-ne! Identificam noi solutia problemei tale si piesele potrivite utilajului tau cat ai zice peste. Atat de simplu e! N-are rost sa-ti mai bati capul. Specialistii nostri isi pun la bataie toata priceperea si cunostintele ca sa-ti ofere informatiile de care ai nevoie in momentele critice si nu numai. Caci tot aici poti face rost de un plan personalizat de intretinere a utilajului, ca sa scapi de grija defectiunilor neprevazute. Si nu-ti fa griji, nu te costa nimic. Consultanta e din partea casei!

Comanda cu incredere, ai pentru aceasta pompa de apa JCB 02/802027 o garantie de 12 luni de la data achizitiei, pentru defectele de fabricatie. Chiar daca astfel de cazuri sunt extrem de rare, iti recomandam sa pastrezi totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Ca sa stai fara nicio grija!

Livrarea este asigurata de curierii foarte rapizi cu care colaboram, astfel ca vei primi aceasta pompa apa JCB 02/802027 super rapid, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. De asemenea, ai posibilitatea sa vii s-o ridici de la sediul nostru, de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montajul este esential pentru functionarea optima a piesei inlocuite, de aceea te sfatuim sa eviti mesterii de ocazie sau improvizatiile. Apeleaza la profesionisti, astfel nu risti compromiterea piesei in cauza si nici a altor piese. Daca ai nevoie, iti trimitem noi pe cineva, chiar si o echipa mobila, daca ai utilajul imobilizat cine stie pe unde.

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura