Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara completa Fermec 6194032M91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
ZWRBF9AX-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara completa Fermec 6194032M91 este in depozit! Carraro este fabricantul acestei piese remarcabile. Siguranta ta si a celor din jur iti va fi garantata, iar activitatea ta se va desfasura conform planului. Vei achizitiona un produs extrem de rezistent si fiabil care nu te va lasa la greu! Utilajul tau merita tot ce este mai bun, iar performanta se face cu ajutorul componentelor de top! Creste productivitatea echipamentului achizitionand acest produs din oferta noastra!

Pentru mai multe detalii legate de produsele sau serviciile noastre, ia legatura cu asistentii nostri tehnici. Ei iti stau la dispozitie pentru a-ti lamuri toate neclaritatile! Pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta, informatiile suplimentare primite de la ei sunt gratuite. Pune in valoare calitatile tehnice ale acestei componente cu ajutorul unui montaj realizat de profesionisti! Noi suntem capabili sa facem din utilajul tau cel mai performant vehicul!

Planetara completa Fermec 6194032M91 - inlocuieste piesa uzata cu una de exceptie!
Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Planetara completa Fermec 6194032M91 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta planetara completa Fermec 6194032M91 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Z=22
Z=22
L=965
Trimite mesaj
Din Gura in Gura