Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara completa Cukurova 204977303

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
LHKNEP16-AT
Out Of stock
Descriere
Conceputa pentru o durata extinsa de utilizare, aceasta planetara completa Cukurova 204977303 impecabila nu se sperie de provocari si isi face treaba cum stie ea mai bine, asigurand o transmisie ca la carte. Este produsa de Carraro la cele mai inalte standarde in domeniu, ceea ce spune multe despre calitatile sale. Utilajul tau are nevoie de astfel de componente de calitate superioara pentru a face fata cu brio conditiilor dificile de lucru si a putea da randamentul pe care ti-l doresti.

Vrem sa fim un sprijin concret pentru tine si sa te ajutam sa obtii cele mai bune rezultate, lucrand eficient si performant. Iar asta este posibil atunci cand utilajul tau e bine intretinut. Suntem pasionati de utilaje si le cunoastem prea bine nevoile, astfel ca iti vom oferi cele mai eficiente remedii pentru a-ti mentine utilajul in forma maxima. Suna-ne! Ai o echipa de specialisti pe care o poti consulta in tot ce tine de intretinerea utilajului tau. Simplu! Suna-ne!

Planetara completa Cukurova 204977303 - o alegere inspirata!
Rolul pe care il are aceasta planetara completa Cukurova 204977303 in sistemul de transmisie este extrem de important, caci ea asigura cuplul dintre grupul diferential si cel reductor. Fiecare componenta planetara trebuie sa fie in perfecta stare pentru a asigura o transmisie eficienta si, pentru a te asigura ca totul functioneaza ca la carte mult timp de-acum incolo, iti recomandam sa inlocuiesti tot acum si bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta.

Ai nelamuriri sau intrebari suplimentare? Iti stam la dispozitie!
Defectiunile iti pot da serioase batai de cap, mai ales atunci cand ai de-a face cu o avalansa de simptome si trebuie sa tii cont si de o sumedenie de amanunte tehnice. Ce mai, te baga-n ceata! In astfel de momente si nu numai, serviciul nostru de consultanta se dovedeste mana cereasca, mai ales ca nici nu te costa vreun leu. Si nici euro ori alta moneda - este gratuit! Specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale, oferindu-ti prompt toate informatiile de care ai nevoie pentru a iesi din impas. Contacteaza-ne!

N-ai de ce sa-ti faci griji, pentru aceasta planetara completa Cukurova 204977303 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Factura si certificatul de garantie le regasesti in interiorul coletului. Nu prea credem ca va fi nevoie sa le folosesti, dar totusi pastreaza-le, sa fie acolo!

Stim ca n-ai vreme de pierdut, de aceea iti vom livra aceasta planetara completa Cukurova 204977303 cat mai rapid posibil. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic, iar noi ne punem in miscare. De asemenea, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

Pentru a beneficia din plin de investitia facuta, acorda montajului atentia cuvenita. Nu de alta, dar un montaj impropriu poate dauna atat pieselor in cauza, cat si altora conexe, iar astfel de surprize neplacute cu siguranta nu ti-ai dori. Iti recomandam sa lasi montajul in seama unor profesionisti si, daca nu stii la cine sa apelezi, te ajutam noi. In orice colt al tarii te-ai afla, iti vom trimite un mecanic de incredere.

Planetara lunga - 22 de dinti
Planetara scurta - 12 dinti
Lungimea totala a piesei - 980mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura