Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara completa Carraro 145654

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
2YZ3ADXN-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a exploata utilajul in siguranta, este crucial ca sistemul de transmisie sa functioneze prompt. Planetara completa Carraro 145654 te ajuta sa te bizui pe utilajul tau in activitatea antreprinsa! Cand iti pui sperantele intr-o piesa originala Carraro nu te poti trezi cu surprize neplacute. Rezistenta acestei componente este una deosebita. Deoarece este eficienta, merita sa o comanzi acum pentru echipamentul tau. Costul este unul bun si il vei afla solicitand oferta noastra!

Primesti consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza din oferta noastra. Pentru a verifica daca produsul este compatibil cu utilajul tau, ai cea mai buna solutie! Acest serviciu te va scapa de neplacerile pe care o comanda nepotrivita le poate aduce. Imagineaza-ti ce pierdere inutila de vreme ar fi daca ai comanda o piesa buna, dar complet inutila echipamentului.

Planetara completa Carraro 145654 - ai nevoie de un montaj profesionist? Venim noi!
Planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Planetara este un ax articulat prin care se transmite o miscare de rotatie. Articulatiile dintre ax si cele doua capete sunt o cruce cardanica, adica permit rotatia chiar daca exista o rupere de aliniere. Cele doua articulatii sunt acolo pentru ca partea dinspre roata, acolo unde este fuzeta cu roata, sa se poata misca sus-jos la denivelari. Daca se vor auzi trosnituri la nivelul rotilor si volanul trepideaza la viteze mici, trebuie neaparat sa iei in considerare verificarea planetarelor.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Planetara completa Carraro 145654 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Planetara completa Carraro 145654 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Z=22
Z=22
L=965
Trimite mesaj
Din Gura in Gura