Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara completa Carraro 1210032

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
C1XRKJ9D-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara completa Carraro 1210032 - o componenta noua insotita de certificat de garantie! Este foarte bine construita, fiind ideala pentru o exploatare sigura si indelungata, chiar in conditii foarte grele de lucru. Producatorul acestei piese este Carraro. Un brand cu traditie in realizarea pieselor de schimb pentru utilaje grele. Vei beneficia de calitatile tehnice ale unui reper original. Sa stii ca noi o avem deja in depozit. Curierii o vor livra urgent la destinatie.

Ia legatura cu unul dintre colegii nostri care asteapta cu nerabdare sa te asiste fara a-ti percepe costuri suplimentare. Permite-ti in sfarsit sa apelezi la specialisti pentru a primi indrumarea corespunzatoare! Iti punem la dispozitie un serviciu complet gratuit de asistenta tehnica! Indiferent de avaria aparuta la echipament, solutiile vor veni prompt! Numerele de telefon afisate te vor ajuta sa stai de vorba rapid cu unul dintre consultantii nostri.

Planetara completa Carraro 1210032 - comanda simplu si rapid componenta!
Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Planetara completa Carraro 1210032 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre aceasta planetara completa Carraro 1210032 pe care o doresti!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice
Z=22
Z=22
L=965
Trimite mesaj
Din Gura in Gura