Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc punte fata JCB Fastrac 135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
6OPNQJE5-SC
Out Of stock
Descriere
Moama, ce dureri de spate avem uneori! Sau de genunchi, sau de glezne. Cand dor, toate dor. Si da-i cu pastilele, da-i cu kineto, da-i cu leacuri babesti. Uneori trece, alteori nu. La om e mai complicat, intotdeauna. La masina, insa, nu chiar. Daca te lasa elementele de transmisie si au nevoie de o inlocuire rapida, comanda repede de la noi acest excelent pinion satelit reductor JCB Fastrac 135 si reda utilajului vigoarea pierduta in functionare. Iti va fi recunoscator prin rezultatele obtinute la locul de exploatare, mult mai bune. Spor la treaba, trai-ti-ar furnizorul! 😊 Produs compatibil cu modelul: JCB Fastrac 135T.

Aici, la ACN, nu intalnesti doar un simplu depozit unde suni sa ti se trimita o piesa si cineva ti-o trimite daca isi aminteste. In niciun caz! Cine a cumparat odata de la noi, ne va ramane alaturi. Pentru ca va gasi aici nu doar produsul de care are nevoie ci si pe cineva extrem de empatic si apropiat. Cineva care are rabdare sa-l asculte, are pregatirea sa ii ofere solutia cea mai buna si are ambitia sa rezolve situatia tehnica. Lasam loc de buna ziua. Cu aceeasi placere si operativitate.

Pinion satelit reductor JCB Fastrac 135 rezolva toate problemele transmisiei
Este important de mentionat ca specificatiile exacte ale unui pinion satelit reductor butuc punte pentru un tractor JCB Fastrac pot varia in functie de modelul exact al masinii, anul fabricatiei si alte caracteristici specifice. Pentru informatii precise si detaliate, este recomandat sa consultati documentatia tehnica a producatorului sau, cel mai bine, sa contactati un consultant de la ACN Piese Utilaje.

Sa stii de la noi ca...
Ofertele noastre de piese si servicii se oglindesc in calitatea lucrarilor executate de utilajele tale. Este o legatura directa, nemijlocita. In plus, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te scoata rapid din situatiile de colaps tehnic. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, nu trebuie decat sa o soliciti. Sunt pregatiti, iar recomandarile sunt acoperite de fapte 100%.

Garantie
Acest pinion satelit reductor butuc punte fata pentru tractor JCB Fastrac 135 cumparat de la noi isi va face treaba pentru ca este o piesa aleasa cu grija. Ti-o vom trimite impreuna cu un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fim siguri.

Livrare
Expeditia este o etapa importanta si avem grija sa fie una cu happy ending. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania pentru ca lucram cu cele mai operative firme de curierat. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine i-o poti da mecanicului ca sa o instaleze. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam pentru urmatorul produs.

Montaj
Nu fi nehotarat atunci cand trebuie sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice pinion satelit, te va scuti de o gramada de neplaceri. Inconjoara-te de specialisti, iar piesa de schimb isi va va face treaba cat si cum trebuie.

Specificatii tehnice:

• 25 de dinti exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura