Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc punte fata JCB Fastrac 130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
NBAMVTDO-SC
Out Of stock
Descriere
Se povesteste de branza buna in burduf de caine. Asa e si la utilaje. Nu ajunge sa arati curat si stralucitor pe dinafara daca, in interior, componentele sunt varza. O reparatie ca la carte nu inseamna sa dai cu carpa pe la stopuri si pe la caroserie pana orbesti, ci sa asiguri si o inlocuire inspirata a pieselor care s-au defectat. Si nici nu e mare lucru. Nu trebuie decat sa comanzi acest pinion satelit reductor JCB Fastrac 130 pe care il avem in depozit si noi ti-l trimitem cu curierul rapid de dimineata. Vine nou, vine bogat, vine gata sa ia stralucirea de la suprafata si sa o duca si in adancuri. Lucram frumos, pentru un utilaj curajos! Produs compatibil cu modelele: JCB Fastrac 130T, JCB Fastrac 130T-30, JCB Fastrac 130T-40, JCB Fastrac 130T-55, JCB Fastrac 130T-65.

Cheia succesului unei afaceri poate fi relatia dintre oameni, calitatea lor si increderea ca adeziv pentru reunirea unei echipe. Drumul spre succes este extrem de dificil daca nu exista acest team spirit. Cu fiecare zi care trece, prin actiunile noastre incercam sa insuflam colegilor nostri acest spirit si, nu doar lor, ci si clientilor nostri. In sens mai larg, facem cu totii o mare si eficienta echipa. Schimbam experiente, oferim toate informatiile cu titlu gratuit si preluam orice problema ca si cum ar fi a noastra. Facem o figura frumoasa in acest sector solicitant.

Pinion satelit reductor JCB Fastrac 130 va lumina ziua de munca
Este important de mentionat ca specificatiile exacte ale unui pinion satelit reductor butuc punte pentru un tractor JCB Fastrac pot varia in functie de modelul exact al masinii, anul fabricatiei si alte caracteristici specifice. Pentru informatii precise si detaliate, este recomandat sa consultati documentatia tehnica a producatorului sau, cel mai bine, sa contactati un consultant de la ACN Piese Utilaje.

Sa stii de la noi ca...
Ofertele noastre de piese si servicii se oglindesc in calitatea lucrarilor executate de utilajele tale. Este o legatura directa, nemijlocita. In plus, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te scoata rapid din situatiile de colaps tehnic. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, nu trebuie decat sa o soliciti. Sunt pregatiti, iar recomandarile sunt acoperite de fapte 100%.

Garantie
Acest pinion satelit reductor butuc punte fata pentru tractor JCB Fastrac 130 cumparat de la noi isi va face treaba pentru ca este o piesa aleasa cu grija. Ti-o vom trimite impreuna cu un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fim siguri.

Livrare
Expeditia este o etapa importanta si avem grija sa fie una cu happy ending. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania pentru ca lucram cu cele mai operative firme de curierat. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine i-o poti da mecanicului ca sa o instaleze. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam pentru urmatorul produs.

Montaj
Nu fi nehotarat atunci cand trebuie sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice pinion satelit, te va scuti de o gramada de neplaceri. Inconjoara-te de specialisti, iar piesa de schimb isi va va face treaba cat si cum trebuie.

Specificatii tehnice:

• 25 de dinti exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura