Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc punte spate JCB RTFL930-4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
1C5WHR6T-SC
Out Of stock
Descriere
“Perfect! Perfect!” canta Artanu despre oile placide. “Perfect” cantam si noi de fiecare data cand ii dai utilajului in timpul reparatiei o piesa de schimb buna. “Perfect” canti si tu cand nu te informezi de pe google ci cauti o voce autorizata de la ACN. “Perfect” iese de fiecare data cand cumperi un pinion satelit reductor JCB RTFL930-4 de la ACN Piese Utilaje. “Perfect” vei canta de fiecare data cand iti alegi furnizorul inspirat!

Aproape ca e litera de lege organica faptul ca ACN Piese Utilaje si-a construit un brand veritabil ba chiar mai mult - a devenitun hub de know how si bune practici. Aici, la noi, clientii se simt ca acasa.  Unde vrei sa fii linistit? Acasa. Pentru ce loc pretinzi calitate? Pentru acasa. De aceea, am ales intotdeauna calitatea si nu doar aceea a pieselor de schimb pe care le comercializam, ci si a serviciilor cu care ne prezentam in fata clientilor nostri. Lucram ca pentru acasa. Bine ai venit. Acasaaa!

Pinion satelit reductor JCB RTFL930-4 alegerea ideala pentru transmisia finala
Este important de stiut ca specificatiile exacte ale unui pinion satelit reductor butuc punte spate pentru un stivuitor pot varia in functie de modelul exact al echipamentului, anul fabricatiei si alte caracteristici specifice. Pentru informatii precise si detaliate, este recomandat sa consultati documentatia tehnica a producatorului sau sa contactati un specialist al echipei noastre de tehnicieni.

Suntem la o recomandare distanta de tine!
Pentru noi, serviciile care insotesc vanzarea pieselor de schimb sunt ca o carte de vizita. Consilierii nostri tehnici nu iti pun piesa in brate si te lasa sa te descurci singur. Noi nu facem asa ceva. De la noi primesti si instructiunile de folosire, si recomandari pe care altii nu ti le dau. Iar toate aceste servicii de consultanta sunt gratuite. Caci asa e frumos. Servim a la carte.

Garantie
Acest pinion satelit reductor butuc punte spate pentru stivuitor JCB RTFL930-4 cumparat de la noi, vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Acoperim smart necazurile tehnice care nu te implica. Poti lucra linistit.

Livrare
Ne place sa fim implicati pe tot lantul de actiuni prin care piesa ajunge la tine. Asadar ne dorim inclusiv o expeditie rapida si sigura. Lucram cu cei mai buni curieri. Desigur, poti veni sa ridici produsul cu mana ta, sa il vezi, sa il pipai, sa te bucuri ca exista. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Iar de aici preluam noi.

Montaj
Un montaj realizat in mod corect si eficient va prelungi durata de functionare a utilajului tau. Nu apela la improvizatii caci nu prea tine, utilajul este istet si se prinde de smecherie. De asemenea, fugi departe de mesterii neseriosi. Nu faci treaba cu astia. Cuvantul magic este - mecanic. Cauta unul bun. La nevoie, il cautam noi pentru tine.

Specificatii tehnice:

• 25 de dinti exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura