Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc punte spate JCB RTFL930

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
GUVWMIZQ-SC
Out Of stock
Descriere
Spune-mi cate reparatii platesti anual ca sa-ti spun cat de risipitor esti. Sau, cum spune fizica, orice actie are si o reactie. Fiecare actie legata de utilajul tau, genereaza o reactie a acestuia. Si daca e sa "o ardem" in proverbe, ce ii dai aia primesti. Despre acest pinion satelit reductor JCB RTFL930 pe care l-ai comandat din depozitul nostru, nu iti vom spune decat atat: cine nu are produs ACN, sa-si cumpere... Importanta lui este definitorie calitatea functionarii transmisiei utiliajului tau. Te invitam sa ai grija la montajul lui, caci de aici incepe totul. Buna sau rau. Produsul este permanent disponibil pe rafturile noastre si poate ajunge la tine in timp util, oriunde te-ai afla! Produsul este compatibil si cu modelele: JCB RTFL930-2, JCB RTFL930-2LE, JCB RTFL930-2T2, JCB RTFL930-4, JCB RTFL930-4LE, JCB RTFL930-4T2.

In depozitul ACN descoperi raspunsuri la toate intrebarile tale si ramai si cu o rezerva.  Alaturi de echipa noastra de specialisti iti poti dezvolta abilitatile antreprenoriale, iti poti impinge limitele, poti deveni mai bun. Ne-am setat serviciul de consultanta tocmai pentru ca tu sa beneficiezi de suport pe toata durata experientei tehnice pe care o traverseaza afacerea ta. Te invitam sa lasi la o parte timiditatea si sa nu eziti nicio clipa sa ne apelezi atunci cand apare o problema de natura tehnica. O rezolvam!

Pinion satelit reductor JCB RTFL930 te asteapta pentru succes
Este important de stiut ca specificatiile exacte ale unui pinion satelit reductor butuc punte spate pentru un stivuitor pot varia in functie de modelul exact al echipamentului, anul fabricatiei si alte caracteristici specifice. Pentru informatii precise si detaliate, este recomandat sa consultati documentatia tehnica a producatorului sau sa contactati un specialist al echipei noastre de tehnicieni.

Suntem la o recomandare distanta de tine!
Pentru noi, serviciile care insotesc vanzarea pieselor de schimb sunt ca o carte de vizita. Consilierii nostri tehnici nu iti pun piesa in brate si te lasa sa te descurci singur. Noi nu facem asa ceva. De la noi primesti si instructiunile de folosire, si recomandari pe care altii nu ti le dau. Iar toate aceste servicii de consultanta sunt gratuite. Caci asa e frumos. Servim a la carte.

Garantie
Acest pinion satelit reductor butuc punte spate pentru stivuitor JCB RTFL930 cumparat de la noi, vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Acoperim smart necazurile tehnice care nu te implica. Poti lucra linistit.

Livrare
Ne place sa fim implicati pe tot lantul de actiuni prin care piesa ajunge la tine. Asadar ne dorim inclusiv o expeditie rapida si sigura. Lucram cu cei mai buni curieri. Desigur, poti veni sa ridici produsul cu mana ta, sa il vezi, sa il pipai, sa te bucuri ca exista. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Iar de aici preluam noi.

Montaj
Un montaj realizat in mod corect si eficient va prelungi durata de functionare a utilajului tau. Nu apela la improvizatii caci nu prea tine, utilajul este istet si se prinde de smecherie. De asemenea, fugi departe de mesterii neseriosi. Nu faci treaba cu astia. Cuvantul magic este - mecanic. Cauta unul bun. La nevoie, il cautam noi pentru tine.

Specificatii tehnice:

• 25 de dinti exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura