Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc punte fata JCB 950-4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
KITFXD5Q-SC
Out Of stock
Descriere
Poti cunoaste totul despre acest pinion satelit reductor JCB RTFL950-4 vizitand site-ul nostru. Iar pentru specificul tehnic, pret si celelalte detalii legate de livrare, poti apela la consultantii nostri tehnici. Sunt foarte bine pregatiti. La nevoie iti recomandam un mecanic colaborator pentru montaj. La nevoie ne gandim impreuna la un plan extins de intretinere a parcului tau de utilaje. La nevoie, iti suntem alaturi.

Ne aflam la timona unui business in continua crestere. Suntem atenti la drum si ne adaptam permanent cerintelor clientilor nostri. Navigam pe o mare specializata care solicita organizare si timonieri foarte bine pregatiti. Daca nu respecti regulile, te ia valul. Respectam toti participantii la traficul marin si de cate ori cineva are probleme, sosim noi - cei de la ACN interventii. Tineri, imbracati frumos, cu scule performante la noi, cu piesele de schimb necesare. Pana dai mata un pic la peste, noi iti punem utilajul din nou pe siaj. Naviga linistit, suntem prin apropiere.

Pinion satelit reductor JCB RTFL950-4 gata sa mute muntii
Pinionul satelit reductor butuc punte fata a fost proiectat pentru a reduce viteza si a mari cuplul de la transmisie catre rotile puntii fata. Acest lucru este necesar pentru a furniza putere si tractiune adecvata pentru deplasarea stivuitorului in fata.

Sa nu uitam nicicand…
… sa iubim trandafirii. Si informatiile oferite de consultantii de la ACN Piese Utilaje. Ei ti-au recomandat o piesa buna, cea mai buna. Ei ti-au spus ca serviciul nostru de consultanta este gratuit. Si tot ei ti-au oferit generos:
• Identificarea corecta a problemei
• Un pret foarte bun
• Solutii personalizate
• Recomandari de mecanici pentru montaj

Garantie
Acest pinion satelit reductor butuc punte fata pentru stivuitor JCB RTFL950-4 cumparat de la noi, este un produs absolut nou. Desigur si original. Poate ascunde, dar foarte rar, un viciu de fabricatie care sa il faca inutilizabil. De aceea iti vom trimite si un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie valabil 6 luni de zile.

Livrare
Expediem pinionul oriunde in tara, in orice colt te-ai ascunde. Comanda se face simplu, fie telefonic fie scriindu-ne un mesaj pe site. Piesa comandata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca situatia este urgenta, exista si posibilitatea de a ne vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Abia asteptam sa te cunoastem!

Montaj
Montajul acestui articol poate sa fie o simpla operatiune cu final fericit, sau poate fi un esec. Depinde doar de cat de serios tratezi aceasta etapa. Te sfatuim sa nu risti vreo improvizatie, chiar daca esti tentat sa o faci. Nu stii niciodata ce iese. Urmeaza, asadar, drumul cel mai scurt, adica cel pe care il cunosti - lasa un mecanic sa se ocupe. Daca nu cunosti unul, iti trimitem noi.

Specificatii tehnice:
• 25 de dinti exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura