Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc punte fata pentru JCB 535

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
KMH5X79R-SC
Out Of stock
Descriere
Indiferent de tipul utilajului pe care il ai in proprietate, la un moment dat va deveni necesara o reparatie, poate chiar una generala. Norocul tau este ca ai dat peste cel mai bun operator economic care comercializeaza piese de schimb. Exact: ACN Piese Utilaje. Iti oferim, ca de fiecare data, solutii personalizate si produse, pentru ca utilajul tau sa redevina rapid functional!  Avem pe stoc o galerie variata de piese pentru inlocuire, precum acest pinion satelit reductor JCB 535 o piesa cu merite deosebite in privinta calitatii sale, precum si datorita ei pretului competitiv. Produsul este compatibil si cu variantele: JCB 535-60, JCB 535-60FS, JCB 535-60FSPLUS, JCB 535-67, JCB 535-67FSPLUS, JCB 535-95, JCB 535-95FS, JCB 535FSSUPER, JCB 535-95FSPLUS, JCB 535-95M, JCB 535-95SWAY, JCB 535-125, JCB 535-140, JCB 535FS, JCB 535P125, JCB 535S, JCB 535SXL, JCB 535STELEAGRI, JCB 535XTELEAGRI, JCB 535SXLTELEAGRI, JCB 535TELEBAT.

Deoarece stim cat de importanta este fiecare moment in timpul exploatarii, in magazinul nostru vei gasi piesele de schimb gata pentru livrare. De indata ce am primit comanda, colegii nostri, agentii de vanzari, vor trece la treaba. Pachetul va ajunge la adresa ta, oriunde in Romania, prin serviciile de curierat rapid. Estimativ, livrarea dureaza aproximativ o zi lucratoare. Iar dupa livrare, putem sa iti asiguram partea de montaj prin mecanicii colaboratori cu care avem parteneriate. Totul ca sa fie bine!

Pinion satelit reductor JCB 535 gata de drum
Pinionul satelit reductor butuc punte fata a fost proiectat pentru a reduce viteza si a mari cuplul de la transmisie catre rotile puntii fata. Acest lucru este necesar pentru a furniza putere si tractiune adecvata pentru deplasarea incarcatorului telescopic in fata.

Consultanta, calitate de faianta
Suntem pregatiti pentru orice problema tehnica care te viziteaza inopinat. Tinem la tine si la oricine ne trece pragul si incercam sa-ti oferim nu sincere regrete ci solutii palpabile. Prin intermediul serviciului nostru gratuit de consultanta, te orientam spre cele mai bune decizii. Astfel, beneficiezi de:
• o identificare corecta a problemei tehnice;
• o solutie personalizate in functie utilajul tau si tipul problemei tehnice;
• interventii la fata locului, prin intermediul mecanicilor nostri colaboratori;

Garantie
Ne dorim ca parteneriatul nostru sa acopere toata problematica unui business de succes. Si nu doar ne dorim ci facem lucrurile posibile. Astfel, nu iti expediem acest pinion satelit reductor butuc punte fata pentru incarcator telescopic JCB 535 singurel in pachet, ci alaturi de un certificat de garantie de 6 luni, care acopera riscul unor eventuale defectiuni din fabrica.

Livrare
Suntem usor de gasit! Mai greu gasesti umbrela de ploaie cand o ai deasupra capului si te intrebi iritat unde mama ei pus-o! Asadar, cum ce te-ai decis pentru acest pinion, cum il pregatim pentru livrare. Expeditia nu face mai mult de 24 de ore pana ajunge la tine. Platesti la primire si verifici inainte. Daca te afli prin zona, te asteptam la sediu. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Un profesionist iti va executa montajul ca la carte si nu va incepe cu “stai sefu’, ca am uitat smirghelul acasa” La ce i-o trebui lui smirghel! Piesele de schimb au nevoie de o fixare perfecta. Functionarea ireprosabila a utilajului tau depinde mult de aceasta etapa de final. Daca nu cunosti unul, ok, cunoastem noi. Te va cauta in cateva minute.

Specificatii tehnice:

• 25 de dinti exteriori
Trimite mesaj
Din Gura in Gura