Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc punte spate pentru JCB 530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
ADEF6H2V-SC
Out Of stock
Descriere
Un utilaj de marca este o investitie financiara semnificativa. De aceea merita sa fie exploatat judicios. Din cand in cand insa, pana si cei mai buni au nevoie de interventie. Iti recomandam sa achizitionezi, asadar, doar piese de schimb de calitate, care asigura o durata lunga de exploatare. O multime de astfel de piese intalnesti pe site-ul nostru, inclusiv acest pinion satelit reductor JCB 530 precum cel din imagini. Se afla pe stoc si se livreaza imediat, oriunde in tara, la un pret foarte bun. Produsul este compatibil si cu variantele: JCB 530-67, JCB 530-70, JCB 530-95, JCB 530-110, JCB 530-110LE, JCB 530-120, JCB 530-120S, JCB 530FSPLUS, JCB 530LE, JCB 530LESWAY, JCB 530S, JCB 530SAG, JCB 530SXL, JCB 530SWAY.

Nu toata lumea are timp dedicat activitatilor necesare unei reparatii. Ok, asta sa fie problema! Echipa de la ACN Piese Utilaje este pregatita sa iti ofere o experienta tehnica completa, de neuitat. Astfel, daca ne contactezi, unul dintre colegii nostri te va ajuta sa identifici piesa corecta, sa plasezi o comanda si chiar sa alegi un mecanic competent - toate acestea intr-o singura convorbire! Hai sa colaborezi cu niste oameni profesionisti, determinati sa te sustina cat mai bine.

Pinion satelit reductor JCB 530 o solutie premium
Este important de stiut ca specificatiile exacte ale unui pinion satelit reductor butuc punte spate pentru un utilaj greu pot varia in functie de modelul exact al masinii, anul fabricatiei si alte caracteristici specifice. Pentru informatii precise si detaliate, este recomandat sa consultati documentatia tehnica a producatorului sau sa contactati un specialist al echipei noastre de tehnicieni.

Consultanta ravisanta
Uneori nu este suficient ce stii tu, devine relevant ce stiu altii. Sunt lucruri pe care nu le poti stapani. Nu te lasa coplesit, pana la urma nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va umple golul informational. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri au castile pe urechi, asteapta apelul tau.  Si iti ofera pe loc: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; hai ca nu e timp de indoieli, avem amandoi treaba.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula. Ai carte, ai piesa. N-ai carte, n-ai piesa, e doar un fake. Iti punem la dispozitie toate hartiile, fara exceptie! In plus, acest pinion satelit reductor butuc punte spate pentru incarcator telescopic JCB 528 vine insotit si de un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai siguranta unui schimb gratuit pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Vrei sa comanzi acest pinion? Pai daca stapanesti tema, treaba e simpla. Piesa va ajunge la tine in maxim 24 de ore, prin intermediul oricarui serviciu de curierat preferi. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar de restul ne ocupam noi. Daca timpul te impinge de la spate, exista si posibilitatea de a face o vizita de lucru la sediul nostru de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Tu decizi!

Montaj
Cand ajungi la etapa montajului acestui pinion, sfatul nostru este apelezi doar la mecanici specialistii sau la un atelier specializat, caci nu e lucru pentru oricine. Daca lucrezi cu amatori s-ar putea sa ne revedem foarte curand si nu asta iti doresti. Mai mult, iti putem recomanda noi un mecanic bun, indiferent unde in tara. Echipa noastra de mecanici colaboratori este foarte bine mare.

Specificatii tehnice:

• 25 de dinti exteriori
Trimite mesaj
Din Gura in Gura