Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Volvo 21072752

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo
Cod produs
1W890ZXK-SC
Out Of stock
Descriere
De foarte multe ori clientii nostri vin sa cumpere piesa dorita direct din depozit. Fie cumpara o pompa de apa Volvo 21072752 fie un alt produs, nu vor pleca niciodata cu portbagajul masinii gol. Si nu numai cu atat. In plus, le punem langa pachetele cu piesele de schimb si un bonus - contactul unui mecanic bun de la el din localitate.  Pana revine, colaboratorul nostru este deja disponibil, gata sa asigure montajul. ACN - Connecting people!  

O afacere astazi nu este un paradis al intrarilor. Nu stai, numeri banii care intra neintrerupt in buzunare si atat. Asta face tanti Mia de la „La Sarakie”, crasma noastra de cartier.  Desi, pana si ea are probleme de personal, pentru ca e singura, nu gaseste o fata mai ca lumea sa o ajute la servire. Chiar daca pare minora pentru noi, tanti Mia are o problema reala - lipsa specialistilor in piata. Oameni dispusi sa invete si sa munceasca. Dar asta e la „ La Sarakie”. Noi nu avem avem aceasta problema. Am avut grija din timp sa aducem si sa pregatim consultanti profesionisti. Sunt oameni carora le place succesul. Si care il insufla si partenerilor nostri.

Pompa de apa Volvo 21072752 detine atuul calitatii
Daca pompa de apa nu mai functioneaza, lichidul de racire nu va mai circula prin blocul motor. Acesta se va supraincalzi, iar situatia trebuie remediata in cel mai scurt timp, altfel vor aparea daune la alte componente. Dintre acestea mentionam garnituri dezmembrate, capete de cilindri crapate, precum si pistoane arse. Atunci cand ca temperatura motorului creste in mod frecvent, clar ai probleme cu pompa de apa. Apeleaza la un mecanic pentru verificari.

Echipa noastra de experti raspunde intotdeauna prezent
Avem o echipa de consultanti tehnici unica pe piata prin calitatea si profesionalismul ei. Oamenii care fac parte din ea sunt entuziasti, sunt pregatiti si sunt gata sa-ti impartaseasca din cunostintele lor tehnice. Pot depista imediat care este cauza defectiunii, care este piesa potrivita pentru a o inlocui pe cea defecta, iti pot da indicatii pentru montaj. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este!

Garantie
Atunci cand te hotarasti sa achizitionezi o piesa de schimb, in mod automat iti faci calculul bugetului alocat. Ca sa beneficiezi de siguranta achizitiei, aceasta pompa de apa Volvo 21072752 sa stii ca va avea langa ea in pachet, pe langa actele de origine, si un certificat de garantie. Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie.

Livrare
Tot ce trebuie sa stii este faptul ca vei primi pompa de apa comandata, foarte rapid, sigur si perfect intretinuta. Avem mare grija cu manipularea si cu ambalarea ei, iar livrarea o facem cu cele mai rapide firme de curierat rapid. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Coletele ajung la tine in cel mai scurt timp. Maxim 24 de ore din momentul comenzii.

Montaj
Montajul unei piese de schimb este o etapa importanta in intretinerea si functionarea pe termen lung a unui utilaj. De aceea ai grija ca operatiunea sa fie corect efectuata. Nu ezita sa apelezi la un atelier de specialitate ca sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist. La nevoie iti recomandam noi unul, oriunde in tara.

Specificatii tehnice:
• Fulie 3 gauri
• 1 garnitura
• 2 oring-uri
• 1 stut plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura