Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Volvo VOE21567086

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo
Cod produs
0TNUV61I-SC
Out Of stock
Descriere
Frunza verde bob de linte/mototul e cam fierbinte. Trebuie sa fii atent, caci e vorba de pompa de apa. Si nu una oarecare, ci pompa de apa Volvo VOE21567086 e cea care te face sa transpiri prin cabina. Nu trebuie sa te rupi in doua ca sa obtii una noua. Suni la noi, dai telefon si iti va raspunde un om. Pentru el tu esti patron. Avem pompa smechera tare, din otel si buna stare. Hai incoa sa o ridici, ca sa vezi chiar preturi mici. Te salutam politicos si sa-ti fie de folos.

Da, unora li se pare neobisnuit, dar noua ne plac situatiile dificile, cele care ne solicita din plin competentele. Doar astfel ne putem masura calitatile si cunostintele, cand frizam limitele. Cand problema pare ca nu mai are rezolvare, cand preseaza timpul, clientii si termenele de executie. Atunci iese la lumina profesionistul sau, cum ii spune noi, „acen-istul”. Cand toate informatiile pe care le-am acumulat in timp, toate experientele si creativitatea se aduna si lucreaza cu si pentru noi. Iar in tot facem punem si un pic de pasiune, punem un pic de ACN.

Pompa de apa Volvo VOE21567086 satisface toate exigentele unei inlocuiri de succes
Pompele de apa pot suferi unele avarii: un zgomot ascutit, de macinare, poate indica o uzura a rulmentilor. Acestia se pot inlocui cu usurinta sau puteti sa achizitionati o pompa de apa noua. Pot exista scurgeri din pompa, semn ca pot exista probleme ale simeringului sau ale garniturii pompei de apa. Alte defectiuni pot include: coroziune, defectarea rotorului, deteriorarea flansei din carcasa pompei. Cauzele defectiunii pompei de apa pot fi: uzura sau incarcarea motorului pe termen lung. O instalare incorecta a pompei de apa sau utilizarea unui lichid de racire de proasta calitate pot fi alte cauze importante ce duc la defectiuni ale pompei de apa.

Fie ploaie, vant, furtuna, consultanta este buna
Serviciul nostru de consultanta iti este oferit absolut fara cost. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Stiu sa iti ofere cele mai bune recomandari si nu dau gres in evaluarile tehnice pe care le soliciti. Sunt operativi si, pe deasupra, sunt mega competenti. Pe langa piesa de schimb comandata primesti economie de timp si un pachet de know how. Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Aceasta pompa de apa Volvo VOE21567086 este un articol tehnic care vine intotdeauna insotit de toata documentatia necesara atestarii existentei si calitatii lui! Aceasta inseamna si un certificat de garantie. Timp de 12 luni esti asigurat pentru orice posibil defect de fabricatie! Cand ai toate actele in regula, ai si liniste!

Livrare
Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, oriunde s-ar afla, cu plata ramburs. In maxim 24 de ore curierul va iti bate la usa. Dar sa stii ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, ca sa le poti ridica personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. The end is happy end.

Montaj
Montajul este o etapa necesara si importanta. Nu poti da cu banul in ageamii, caci risti sa ramai fara ei. Si nici nu te zgarci pana la a incerca sa executi tu montajul. Nici varianta asta nu e fezabila. Asigura-te ca piesa de schimb noua este montata corect de un mecanic. Unul bun, eventual unul recomandat de noi. Avem contacte sigure.

Specificatii tehnice:
• Fulie 3 gauri
• 1 garnitura
• 2 oring-uri
• 1 stut plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura