Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Volvo VOE21404508

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo
Cod produs
C2PD6VXE-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de apa Volvo VOE21404508 este acum la tine in atelierul mecanic. Pare o componenta draguta, nu foarte complicata, dar cate de importanta este. De calitatea acestei componente compacte se leaga intreaga funtionare a motorului. Nimic nu e intamplator in structura unui utilaj complex, fiecare componenta este la fel de importanta. Si mai ales, intretinerea si inlocuirea ei atunci cand devine necesar. Suna-ne si solicita-ne aceasta pompa. Are o rezistenta deosebita fiind construit dintr-un otel special.

Cu zilele reusite te descurci binisor, dar ce te faci cu zilele proaste? Cand parca nimic nu se mai potriveste, cand parca toate ceasurile merg in sens invers si au doar ore rele. Cand beneficiarii nu mai raspund la telefon. Cand afli ca soacra mai ramane in vizita la voi pentru inca o saptamana. Cand se incinge motorul exact in mijlocul lucrarii. Si tot asa. In momentele acelea nu uita un lucru, ai alaturi de tine un partener care te intelege si te ajuta. Am trecut si noi prin ele, stim cum e. Unde sunt doi, puterea creste. Ne unim iar zilele cenusii devin din nou insorite.

Pompa de apa Volvo VOE21404508 o cascada de calitati
Pompa de apa detine garnituri care sigileaza lichidul de racire in interior pentru a asigura un flux constant al acestuia de la radiator la motor. Daca aceste garnituri se vor uza, crapa sau se usuca, lichidul de racire se va scurge pe pamant, in partea din fata a masinii, pe centrul motorului. Pasul urmator este apelezi la un specialist pentru remedierea problemei intrucat aceasta defectiune se poate repara inainte sa se agraveze.

Consultanta de la ACN, drum sigur spre eficienta
Apeleaza-ne la orice ora si consilierii nostri iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Sunt profesionisti, sunt implicati, sunt cool. Au raspunsuri la toate si solutii de la caz la caz. Nu exista pentru ei secrete in domeniul fara limite al pieselor de schimb pentru utilajele agricole sau industriale. Cunosc, se informeaza permanent, isi fac temele cu tot ce apare nou. Toate informatiile si consultanta le primesti gratuit. Suna si intreaba!

Garantie
Cumpara cu incredere de la noi aceasta pompa de apa Volvo VOE21404508 Nu ai cum sa dai gres pentru ca este o piesa rezistenta si fiabila, pentru ca are review-uri excelente. Si, chiar si asa, va sosi la tine insotita de o garantie de 12 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
Echipa noastra efectueaza toate activitatile specifice pentru o livrare cat mai rapida, astfel incat tu sa intri in posesia piesei comandate in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Pe de alta parte, avem si optiunea de a te primi la depozit pentru a ridica personal produsele. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam cu drag!

Montaj
Piesa cu care inlocuiesti pompa de apa iesita din uz solicita un montaj corect si profesionist. Daca iti doresti o durata lunga de functionare, respecta recomandarile noastre, precum si indicatiile producatorului si permite doar intereventiile unui mecanic autorizat. Astfel, ai garantia ferma ca primesti un serviciu calificat, iar piesa de schimb va functiona optim.

Specificatii tehnice:
• Fulie 3 gauri
• 1 garnitura
• 2 oring-uri
• 1 stut plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura