Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara Hidromek F06/18708

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hidromek
Cod produs
ZBTIJVWD-SC
Out Of stock
Descriere
Daca iti comanzi o planetara Hidromek F06/18708 de la noi din depozit, operatiunea de reparatie este ca si rezolvata. Nu te incarca prea tare cu celelalte mici probleme, daca cumva apar. Avem solutii si pentru ele. Asadar, ambalam piesa cum trebuie ca sa nu se deterioreze pe drum.  O livram astfel incat sa ajunga la tine in maxim 24 de ore. Stim si cine poate sa o monteze ca la carte - nea Petrica fara frica, mecanicul nostru dintotdeauna. Indiferent unde te afli. Cum ar spune, un tanar specialist, „checked!” Cum ar spune nea Petrica „gata, adu o bere!”

Azi vom canta un cantecel. “Si te rog sa crezi, nu voi uita/cel mai drag suras din viata mea/ cand pe Hidromek roata-l durea/si ai aparut tu, de nicaierea…intr-o zi mi-ai daruit, o planetara/ce mult imi doream atunci, o planetara/lumea toata ne parea, o planetara/soarele era si el, o planetara, da da da” ACN canta si te incanta. Vino la concertul pieselor de schimb de top!

Planetara Hidromek F06/18708 te invata totul despre siguranta in exploatare
Actionarea incorecta a ambreiajului poate fi o alta cauza pentru care planetarele se pot rupe sau strica. Foarte multi dintre soferi elibereaza mult prea repede si brusc pedala atunci cand schimbatorul de viteze se afla intr-o treapta superioara. Acest comportament nu duce doar la slabirea pedalei de ambreiaj si la uzura intregului sistem al acestuia, ci poate avea consecinte serioase si asupra planetarelor. Acelasi lucru este valabil si in cazul utilizarii necorespunzatoare a ambreiajului pentru urcarea sau coborarea pantelor, sau atunci cand pornirea de pe loc este realizata brusc, iar masina este intr-o treapta superioara de viteza.

Deschide usa…
Iar noi ne vom strecura in sufletul utilajului tau precum un gand bun: improspatam, linistim, innoim. Recomandarile oferite de oamenii nostri sunt bine argumentate si sunt absolut gratuite. O fac pentru tine. Ei sunt calzi, intelegatori si profesionsti, nu ii surprinde nicio intrebare. Afli de la ei in orice moment care sunt piesele de schimb potrivite pentru reparatia utilajului tau. Afli de unde vin, ce calitati au si cat de mult si le pastreaza in timp.  Esti intotdeauna binevenit.

Garantie
Comanda cu incredere de la noi, aceasta planetara Hidromek F06/18708 si vei beneficia de o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, pastreaza, totusi, factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Nici nu stii cand ai nevoie de ele.

Livrare
Planetara comandata ajunge la tine rapid si sigur. Ca si cum ai pocni din degete. Suntem deschisi pentru toate posibilitatile de livrare existente pe piata. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact. Sau vino pana la noi in Jilava, sa o verifici inainte. Sa ne si cunoastem. E deschis tot timpul.

Montaj
Ai nevoie de asistenta pentru montarea acestei planetare? Ai nevoie de un de mecanic? Ok, rezolvam. Ia legatura cu departamentul nostru tehnic si-ti vor trimite imediat un specialist colaborator. El te va ajuta sa montezi piesa fara nici o bataie de cap. Poate te va invata sa o faci singur data viitoare.

Specificatii tehnice:

• Lungime = 990mm
• Z=33/ Z=33
• Diametru exterior 33mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura