Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Portsatelit punte spate pentru buldoexcavator JCB 2CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
FYIAM9GK-SC
Out Of stock
Descriere
Acest portsatelit punte spate buldoexcavator JCB 2CX de la ACN Piese Utilaje este ca si cum ai avea un cyborg la manetele utilajului tau. Atat de precis e! Este piesa campioana in categoria sa si nu glumim. Este atat de bun incat ar putea fi considerat o piesa din comoara piratilor. Noi nu ne jucam de-a afacerea, prin urmare nu iti oferim piese neverificate. Aprovizionam stocul doar cu produse originale, testate si verificate in cele mai grele conditii de operare. Suna si comanda acum! Cu piesele noastre, afacerea ta merge ca unsa!

Astazi, cand nu mai merge treaba pe bucatele, noi nu iti oferim doar piese de schimb si consumabile. Iti oferim ceva mult mai valoros: experienta noastra vasta si profunda in industria utilajelor grele. Am vazut tot cum arata felul de probleme care pot aparea la acesti mastodonti mecanici, dar le-am rezolvat cu abilitate si pricepere. Avem colaborari cu mecanici specializati, care stiu exact cum sa aduca la viata din nou orice utilaj, indiferent cat de complex sau de vechi este. Deci, nu numai ca iti oferim cele mai bune produse, dar suntem si partenerul tau de incredere in afacere, gata sa iti oferim suport ca sa-ti imbunatatesti productivitatea si eficienta.

Portsatelit punte spate buldoexcavator JCB 2CX te inscrie pe traiectoria succeselor perene
Portsatelitul este o componenta importanta a ansamblului de planetare, deoarece ajuta la mentinerea pozitiei corecte a rotilor planetare si la distribuirea puterii in mod uniform in timpul deplasarii. Acesta este conceput pentru a functiona in conditii de incarcare mare si presiune, deoarece trebuie sa suporte sarcini grele si sa functioneze in mod continuu.

Noi te scoatem din… necaz
Apeleaza-ne la orice ora. Vei descoperi ca nu ti se va raspunde cu muzici care nu se mai termina ci il vei auzi imediat chiar pe unul dintre consilierii nostri tehnici. El iti va da prompt si detaliat raspunsul potrivit la orice intrebare. Pentru el nu exista necunoscute in domeniul pieselor de schimb pentru utilajele industriale, de constructii sau agricole. Cunoaste, citeste mereu, se informeaza, cerceteaza, actualizeaza cu tot ce e nou. Si imparte cu tine aceasta experienta, absolut gratuit. Noua ne pasa.

Garantie
Facem tot ce este necesar pentru ca utilajul tau sa fie asigurat si sa nu cedeze din cauza vreunui defect de fabricatie al piesei cumparate de la noi. Acest portsatelit punte spate pentru buldoexcavator JCB 2CX va ajunge la tine insotit nu doar de factura ci si de un certificat de garantie pentru defecte din fabricatie. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Destinam o mare atentie procesului de achizitie generat de comanda. Avem grija ca acesta sa decurga fara intreruperi sau intarziat de decizii gresite. Urmarim atent fiecare etapa si o bifam la final intotdeauna mentiunea “checked”. Includem aici, evident, si expedierea. Noi o facem posibila cel mai urgent cu putinta. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si gata!

Montaj
Ai piesa, ai utilajul dar unde e mecanicul? Moama! Daca nu este, facem noi o magie ca sa fie. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. De prin toata tara. Toti cu maini de aur. Tu doar spune-ne ca iti trebuie si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va lucra si totul va deveni fluid si previzibil asa cum ti-am promis.

Specificatii tehnice:

• 3 axe, la distanta de 125 mm una de alta
• Diametru - 40mm
• Inaltime - 40mm
• 5 gauri de prindere, diametru 18mm
• Inaltime totala - 122 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura