Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Portsatelit punte spate incarcator telescopic JCB TM300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
9ZVIMWP6-SC
Out Of stock
Descriere
Daca am juca alba-neagra, ne-am ghida dupa cateva reguli simple. Neagra este intotdeauna pentru defectiuni si costuri suplimentare. Alba este alegerea unor piese de schimb originale care aduc economii de cheltuieli, cum este acest portsatelit punte spate JCB TM300 Albul muta si castiga, indiferent de joc. Comanda, asadar, produsul potrivit pentru utilajul tau. Chiar acum!

Uneori, o singura lovitura poate fi suficienta pentru a infrunta un obstacol neasteptat. Acea lovitura de maestru este calitatea. La ACN Piese Utilaje, avem aceasta tehnica la indemana in tot ceea ce facem. De la selectarea atenta a pieselor de schimb pentru a le adauga in gama noastra de produse, pana la sfaturile utile pe care le impartasim cu tine. Indiferent de problema cu care te confrunti, ne poti contacta oricand si te vom ajuta cu consultanta noastra gratuita. Pentru noi, calitatea nu este doar un cuvant, ci un principiu pe care il urmam cu strictete.

Portsatelit punte spate JCB TM300 cheia de la lacatul performantei
Portsatelitul este fabricat din materiale de inalta calitate, cum ar fi otelul, pentru a fi capabil sa suporte sarcini grele si sa functioneze in mod continuu in conditii dificile. Este supus unui proces riguros de testare si verificare a calitatii pentru a se asigura ca este capabil sa functioneze in conditii de incarcare mare si presiune. Este important sa se verifice starea piesei in mod regulat pentru a identifica semnele de uzura sau deteriorare. In caz contrar, acesta poate duce la probleme in functionarea sistemului de planetare si poate afecta, in cele din urma, performanta si siguranta masinii.

Nu ai gasit?! Doar ti se pare! Vorbeste cu noi!
Nu iti face griji daca nu esti sigur de ce piese de schimb ai nevoie pentru utilajul tau. Suntem aici sa te ajutam! Echipa noastra de consilieri tehnici este pregatita sa-ti ofere consultanta gratuita pentru a te ajuta sa identifici corect problema tehnica si sa gasesti cele mai bune solutii pentru nevoile tale. Indiferent daca ai nevoie de piese de schimb sau de alte servicii de mentenanta, noi suntem aici sa te ajutam. Asadar, nu ezita sa ne contactezi!

Garantie
Cu noi, nu trebuie sa iti faci griji in privinta fiabilitatii produselor cumparate! De ce? Pentru ca acest portsatelit punte spate pentru incarcator telescopic JCB TM300 pe care il comanzi de la noi vine cu un certificat de garantie valabil 6 luni pentru orice defectiune din fabrica. Cu alte cuvinte, iti oferim protectie si liniste sufleteasca pentru o perioada semnificativa de timp.

Livrare
Bucura-te de o livrare rapida si eficienta a pieselor de care ai nevoie, marca ACN! Ne vom asigura ca acestea ajung la tine in cel mai scurt timp posibil, oriunde te-ai afla in tara. Poti sa te bazezi pe noi pentru o livrare sigura si de calitate, in cel mai scurt timp. Asiguram o experienta de livrare placuta si fara probleme, astfel incat sa te poti concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat - functionarea optima a utilajului tau. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Te-ai prins care e treaba? Daca faci un montaj pe jumatate, e ca si cum ai manca doar o jumatate de pizza! Nu te multumi cu putin, du-l pana la capat! Si daca nu esti sigur cum sa faci asta, lasa-ne sa-ti aratam calea. Avem contacte cu cei mai tari mecanici si putem sa-ti recomandam oricand pe cineva care sa faca treaba cu mare atentie la detalii. Asa ca nu te pierde prin tutoriale de Youtube, ci da-ne un telefon si hai sa rezolvam problema impreuna!

Specificatii tehnice:

• 3 axe, la distanta de 125 mm una de alta
• Diametru - 40mm
• Inaltime - 40mm
• 5 gauri de prindere, diametru 18mm
• Inaltime totala - 122 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura