Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Letrika AZJ3217

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Letrika
Cod produs
SKW209L5-SC
Out Of stock
Descriere
Draga antreprenorule, avem doua vesti pentu tine, una proasta si una buna. Vestea proasta este ca nu s-a inventat inca piesa ideala care sa functioneze vesnic. Iar vestea buna e ca ne-am pregatit pentru asta. Ai un electromotor Letrika AZJ3217 care a lucrat ce a lucrat pana a cedat? No bine, avem noi un inlocuitor perfect. E nou, e rezistent, e fiabil si e foarte bun la pret. Nu trebuie decat sa ne suni si sa ne spui ca ai nevoie de el. In maxim o zi ajunge la tine. Lucrezi cu magicieni!

Echipa noastra de consultanti a venit cu o idee grozava pe care o impartasim gratuit cu tine. Cea mai buna modalitate de a promova afacerea ta este prin promovarea profesionalismului in tot ceea ce faci. Atitudinea si imbracamintea, comportamentul si cartile de vizita trebuie sa reflecte impecabilitatea si increderea in fata potentialilor clienti si colaboratori. Nu subestima puterea unui zambet sincer si a unei priviri calde, sau a unei strangeri de mana prietenoase. La ACN Piese Utilaje, promovam respectul reciproc intre parteneri si credem ca suntem modele pentru ceilalti. Prin directia si modelul pe care il oferim, ne asumam responsabilitatea de a fi un exemplu pentru generatiile urmatoare.

Electromotor Letrika AZJ3217 invingator la puncte
Electromotoarele fac parte din acea categorie de piese auto care nu sunt consumabile. Acest aspect ii confera unui demaror mai multa rezistenta si o sansa mai mica de a se deterioara. Insa sunt anumite cauze care pot conduce, in timp, la uzarea acestui circuit. Cand acest lucru se intampla, cel mai bine este sa schimbi electromotorul, optand pentru unul nou. Odata ce ai achizitionat acest sistem, cel mai bine ar fi sa apelezi la un service auto pentru inlocuirea si montarea lui, astfel incat sa te asiguri ca intregul proces este facut ca la carte, iar tu nu vei intampina alte probleme.

Iar cand ajungi la reparatie…
Piesa despre care discutam are un rol esential si, datorita numeroaselor informatii legate de importanta ei tehnica, trebuie sa fii pregatit sa o schimbi. Defectiunile accidentale, catastrofice sau bruste pot aparea in orice moment, mai ales in cazul uzurii cauzate de exploatari dificile. Asigura-te ca ai un plan B intotdeauna, astfel incat sa poti inlocui piesa cu un electromotor de calitate, la nevoie. Daca lucrezi cu specialistii de la ACN, o vei rezolva insa inca de la planul A. Nu uita, consultanta de la noi este gratuita!

Garantie
Acest electromotor Letrika AZJ3217 nu este doar o piesa de calitate superioara, ci si un semn al increderii in produsele noastre. Vei primi un certificat de garantie valabil 6 luni care iti ofera siguranta si te protejeaza impotriva oricarei defectiuni de fabrica. Asadar, poti fi sigur ca vei beneficia de o functionare perfecta a utilajului tau si ca vei putea sa te concentrezi pe munca ta fara griji sau probleme neasteptate.

Livrare
Ne dorim sa iti oferim experienta completa si de aceea am creat serviciul propriu de livrare, prin care iti putem trimite produsul oriunde in tara fara intarzieri nedorite. Pentru siguranta, iti oferim posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului si de a verifica produsul inainte de a-l plati. Pentru cei care prefera sa ridice personal demarorul, va asteptam cu drag la sediul nostru din marginea Bucurestiului. Nu trebuie decat sa ne furnizezi detaliile de contact si sa te bucuri de o livrare rapida si eficienta.

Montaj
Montajul unui electromotor reprezinta o operatiune delicata, de aceea iti oferim ajutorul nostru profesionist. Echipa noastra de mecanici experimentati parteneri poate interveni rapid si eficient la adresa utilajului, oriunde se afla. Daca ai nevoie de ajutor pentru o alta reparatie sau service, nu ezita sa ne contactezi. Colaboram cu specialisti independenti, cu care avem o relatie de lunga durata si care iti pot oferi asistenta tehnica de calitate superioara.

Specificatii tehnice:

• 2.5kW
• 12V
• 10 dinti
• prindere in 3 gauri fara filet
• CW
Trimite mesaj
Din Gura in Gura