Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat T250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T250
Cod produs
F98Z0HNP-IA
Out Of stock
Descriere
Acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat T250 este prezent in catalogul magazinului nostru. Achizitionandu-l acum, vei primi produsul direct la domiciliu in cel mai scurt timp posibil. Oferim doar piese de schimb de calitate la cel mai bun pret. Reperul original este extraordinar de rezistent si eficient. Acest capac cu incuietoare va etansa optim rezervorul nepermitand impuritatilor sa contamineze bunatate de combustibil.

Nu exista chestiune tehnica la echipamentul tau care sa nu poata fi rezolvata de echipa noastra de specialisti! Asadar, intra in contact cu noi si spune-ne care ti-e problema! Pentru inceput vei primi consiliere tehnica gratuita. Ti se vor prezenta cele mai bune si rapide solutii de depanare a miniincarcatorului. Crede-ne pe cuvant cand iti spunem ca vei putea sa te intorci mult mai rapid la treaba cu ajutorul nostru!

Buson cheie rezervor combustibil Bobcat T250 - producatorii utilajului il recomanda!
Busonul rezervorului nu este folosit doar pentru a pastra motorina in interior, ci si pentru a tine impuritatile din aer la distanta. Fara el, motorul tau va fi contaminat. Nu ti-ai dori ca un element atat de minor sa duca la reparatia motorului. Inlocuirea busonului nu ar trebui amanata. Utilajul tau poate fi manevrat in siguranta cu toate componentele intacte si la locul lor. Unele avarii care apar la echipament pot parea nesemnificative, insa aduc probleme de-a dreptul neplacute.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat T250 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat T250 pe care il doresti!

Montaj
Componenta este usor de amplasat la locul sau. In schimb, daca ai de facut si alte reparatii mult mai complicate, te asteptam sa ne dai de veste si venim in intampinarea ta cu cele mai bune solutii. Este important sa-i lasi pe specialisti sa se ocupe de interventii la utilajul tau!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura