Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat 335

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 335
Cod produs
8B2OLSG6-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns aici, defectiunea utilajului tau e ca si rezolvata. Avem in oferta noastra mii de piese de schimb, deci sigur vei gasi aici si componentele de care ai nevoie! Acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat 335 trebuie sa il comanzi pentru ca se potriveste perfect cu echipamentul tau. Lasa acest capac cu incuietoare original sa protejeze investitiile pe care le faci in utilaj. Combustibilul iti va pastra calitatile cu ajutorul acestei componente fabricate de Bobcat!

Cu siguranta mai ai intrebari si mai sunt informatii pe care ti le doresti lamurite. La ACN, consultanta tehnica este gratuita, ne poti suna de luni pana vineri oricand. Echipa este pregatita sa te asiste tehnic! Nu suntem buni doar la a te consilia si a-ti fi alaturi doar cu teoria! Ai nevoie de reparatii la utilaj? Iti trimitem cel mai performant service mobil! Ai nevoie de ingrijirea constanta a echipamentelor? Ai un serviciu de mentenanta personalizata!

Buson cheie rezervor combustibil Bobcat 335 - ofera-i ceva bun utilajului!
Blocarea busonului de la rezervor este un exemplu de situatie stresanta. Aceasta componenta nu impiedica deplasarea utilajului. Dar daca busonul se blocheaza, rezervorul nu poate fi deschis pentru a alimenta cu motorina echipamentul. Uite asa se instaleaza stresul si nervii, utilajul trebuie tras pe dreapta pana gasesti o solutie pentru a avea acces la rezervor. Iar daca ramai fara buson, iar nu-i bine, nici macar inspectia tehnica nu o vei trece! Plus daunele aduse calitatii motorinei!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru miniexcavator Bobcat 335 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat 335 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Te vei descurca de minune sa montezi aceasta piesa de schimb. In cazul in care mai ai si alte avarii la echipament, contacteaza-ne si iti trimitem o echipa de mecanici profesionisti. Ei vor stii exact ce este de facut pentru ca utilajul tau sa-si recapete functionalitatea! Contacteaza-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura