Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 740-300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
TAQJS2KG-SC
Out Of stock
Descriere
Cu siguranta ai remarcat ca utilajul tau are vibratii si emana un miros ciudat? Este clar ca problema se afla undeva la nivelul butucului. Nu intra in panica, suna-ne si noi iti vom furniza imediat un rulment butuc Dana Spicer 740-300 de calitate superioara, compatibil cu masina ta. Vei primi inclusiv un certificat de garantie si, daca este necesar, iti putem pune la dispozitie si un mecanic experimentat. Nu mai astepta si ia legatura cu noi pentru a putea continua sa iti desfasori activitatea fara probleme!

Ne imaginam intotdeauna ca facem afaceri cu oameni adevarati, cu caracter si ambitie. Acesta este motivul pentru care ne concentram pe calitatea serviciilor noastre si pe satisfacerea nevoilor clientilor nostri. Suntem constienti ca oamenii din domenii precum agricultura, constructii sau industria grea, fac fata unor provocari si stress constante, iar noi suntem aici pentru a-i ajuta sa depaseasca aceste obstacole. ACN Piese Utilaje este alegerea potrivita pentru acesti oameni speciali, fiindca oferim solutii personalizate si eficiente in acelasi timp.

Rulment butuc Dana Spicer 740-300 vine la fix!
Cum alegi acei rulmenti care corespund nevoilor tale? Este important sa ai in vedere ca, in primul rand, calitatea pieselor este esentiala: de capacitatea acestora de a transmite momentul de rotatie depinde buna functionare a sistemelor de transmisie. In momentul in care alegi un rulment, trebuie sa tii cont de capacitatea sa de a diminua eventuale socuri, de a prelua si de a transmite puterea, dar si de a preveni aparitia sarcinilor prea mari sau de a preveni dezvoltarea unor turatii periculoase. Bineinteles, nu uita de elementele de legatura si de lubrefierea corespunzatoare.

Insira-te margarite!
Noi suntem aici sa te ajutam! Departamentul nostru tehnic este plin de oameni destepti si priceputi care te vor ghida prin labirintul pieselor de schimb si te vor ajuta sa gasesti solutia potrivita pentru utilajul tau. Nu trebuie decat sa ne suni sau sa ne trimiti un mesaj, iar noi vom lua de aici incolo. Iar cel mai bun lucru? Consultanta tehnica este absolut gratuita, deci nu trebuie sa iti faci griji in privinta costurilor!

Garantie
Noi, cei da la ACN Piese Utilaje, intelegem importanta investitiei tale in echipamentele si utilajele tale. De aceea, ne asiguram ca fiecare produs pe care il comercializam vine insotit de un certificat de garantie valabil pentru a te proteja impotriva oricaror defectiuni din fabrica. Acest rulment butuc Dana Spicer 740-300 detine un certificat de garantie valabil timp de 6 luni.

Livrare
Suntem mai rapizi decat un mesaj in cod Morse.  Daca vrei sa te asiguri ca primesti acest rulment si nu altceva in cel mai scurt timp posibil, nu trebuie sa faci decat sa plasezi comanda, iar noi ne ocupam de restul. Livrarea se face in maximum 24 de ore, astfel incat sa te poti bucura de produsul tau cat mai curand. Si, daca ai intrebari sau nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi accesand datele din contact.

Montaj
Sa fim intelesi de la bun inceput - montajul nu-i joc de-a v-ati ascunselea. Daca nu te pricepi, las-o balta si cheama niste specialisti, caci nu e cazul sa iti bati joc de utilajul tau. Iar daca nu ai contacte, iti trimitem noi un service mobil direct la tine, ca sa remedieze situatia tehnica! E bine asa?

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura