Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 740-250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
M79HZ6TS-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 740-250 disponibil la noi in depozit, este o alegere perfecta pentru ca are toate caracteristicile necesare pentru a asigura performanta si calitatea utilajului tau. Este livrat impreuna cu informatii lecomplete si utile pentru montaj si functionare, astfel incat sa poti fi pregatit pentru reluarea activitatii cat mai rapid posibil. Noi suntem aici ca sa iti economisim timpul si costurile, iar livrarea se face in maxim 24 de ore de la comanda. Astfel, poti fi sigur ca vei beneficia de cel mai bun produs impreuna cu servicii exceptionale.

Cand vine vorba de rulmenti, lubrifierea este ca si ketchup-ul pentru cartofi prajiti - fara ei, este o dezamagire totala. De aceea, noi ne asiguram mereu ca rulmentii nostri sunt perfect lubrifiati, pentru a functiona fara zgomot si uzura inutila. Putem spune ca relatia noastra de parteneriat este ca si o reteta secreta de succes - avem grija de fiecare componenta si o tinem departe de o posibila utilizare improprie, asigurandu-ne ca totul decurge exact cum am planuit.

Rulment butuc Dana Spicer 740-250 il poti comanda chiar acum!
Rulmentul se monteaza intre capacul de butuc si fuzeta; rolul sau este de a prelua greutatea utilajului si de a asigura miscarea libera (in stare buna si in conditiile unui montaj corect). Odata cu rulmentii de butuc, se recomanda si inlocuirea simeringul de butuc. In acelasi timp, se recomanda schimbarea in pereche a rulmentilor uzati.

Consultanta de la noi este gratuita. Si este cea mai potrivita!
Stim ca poate fi destul de stresant sa te confrunti cu probleme la utilajul tau, iar cand esti la capatul rabdarii, nu ai cum sa fii in stare sa glumesti pe seama a ceea ce ti se intampla. Dar stai linistit, suntem aici ca sa iti facem ziua mai buna. Iti oferim serviciul gratuit de consultanta, pentru a gasi cea mai buna solutie. Si stii ce e si mai tare? Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la montajul pieselor de schimb sau la mentenanta utilajului tau, deoarece suntem pregatiti sa ne deplasam la tine pentru a face aceste lucruri. Poti sa ne numesti super-eroi ai mecanicii daca vrei.

Garantie
Exact asa este! Suntem mandri sa oferim produse de calitate si suntem convinsi ca fiecare produs pe care il comercializam va indeplini asteptarile clientilor nostri. Pentru a asigura linistea si siguranta utilizarii produselor noastre, oferim un certificat de garantie valabil pentru eventualele defectiuni din fabrica. Acest rulment butuc Dana Spicer 740-250 pe care l-ai comandat are o garantie de 6 luni, astfel incat poti fi sigur ca vei beneficia de un produs de calitate si de suport in cazul unor probleme.

Livrare
La noi, la firma, curierii cu care lucram nu au doar picioare, ci si aripi. In mai putin de 24 de ore iti aduc acest rulment direct la tine acasa, fara sa mai apuci sa intrebi cum de vine cu atata viteza. Dar daca vrei sa il vezi si sa-l simti inainte de a-l comanda, te asteptam cu bratele deschise la depozitul nostru. Nu uita sa accesezi inainte datele din contact, pentru a-ti face un ceai cald si a ne pregati cu cea mai buna oferta pentru tine!

Montaj
Daca ai impresia ca montajul este un fel de cursa nebuna, in care trebuie sa ajungi primul la linia de sosire, gresesti amarnic. Nu poti efectua montajul cu viteza luminii, caci daca dai gherla, iti faci utilajul praf intr-o clipita. Asa ca apeleaza la specialisti, care sa iti execute un montaj ca la carte. Suna-ne si noi iti vom pune la dispozitie cel mai competent personal!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura