Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 740-559

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
V91OQGJA-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 740-559 este mai mult decat o simpla piesa mecanica - este un membru important al familiei voastre de utilaje. El face posibila exploatarea eficienta si sigura a utilajului, asa ca este important sa il tratati cu atentia si respectul cuvenite. Asigurati-va ca ii faceti intretinerea si reparatiile in timp util si ca utilizati in proces doar piese originale, pentru a prelungi durata de viata a acestuia si a evita problemele costisitoare. Daca aveti nevoie de ajutor sau sfaturi, suntem mereu aici pentru a va ajuta sa va mentineti familia de utilaje fericita si sanatoasa!

Asculta aici, daca vrei sa ai o relatie buna cu boss-ul, rezolva-i problemele, nu-i creea altele. Fi un om de incredere, dar nu unul care sare calul in curtea lui. Daca-l vezi pe hol, zambeste-i sigur pe tine si bucuros ca l-ai intalnit. In plus, nu-i face figura ca esti bolnav cand ai doar chef de o zi libera. Boss-ul nu e prost, stie cand cineva fenteaza. Iar daca ai probleme cu utilajele, no worries my friend. Suna la ACN si spune-le ca boss-ul e plecat din oras si ca esti singur la comanda. Colegii nostri isi vor da seama ca e sansa ta. Piesa necesara va fi trimisa rapid, mecanicul va fi acolo in secunda doi si utilajul va fi din nou ca-n filme. Cand boss-ul se intoarce, va avea promovarea in buzunar!

Rulment butuc Dana Spicer 740-559 o piesa buna pentru oameni buni
Un rulment butuc defect sau uzat poate fi o problema grava. Iar o problema cu rulmentii de acest tip poate compromite linistea in executia lucrarilor si consumul de combustibil, dar mai mult decat atat, poate cauza probleme de siguranta reale. Ca atare, este important sa verifici rulmentii la primul semn de probleme. Sa fii atent la semnele de avertizare. Unul din acestea poate fi: utilajul trage intr-o parte, miros greu, temperatura ridicata, zgomote nefiresti.

Atunci cand ai nevoie de o rezolvare
Nu trebuie decat sa o cauti. Ea nu se gaseste chiar in orice colt de strada, dar se gaseste sigur la noi. Mai exact, la echipa noastra de consultanti tehnici. Ei fac o adevarata jonglerie cu volumul imens de informatii cu care se confrunta zilnic. Ei le colecteaza, le ordoneaza, le interpreteaza creativ si le pun sa lucreze pentru tine. Nu-ti vine a crede? Suna si vei vedea. Ah, nu uita, serviciul nostru de consultanta este gratuit.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 740-559 cumparat de la noi vine insotit si de o portie mare de incredere. Bine sigilata intr-un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
24 de ore este perioada maxima in care aceasta piesa, si oricare alta, vor ajunge de la noi la tine. Lucram cu cele mai bune servicii de curierat din tara. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine curierul bate la usa. Si tot maine reiei lucrul. Trebuie doar sa utilizezi datele din contact . Restul vine de la sine.

Montaj
Montajul unui rulment este o operatiune nu chiar simpla, mai ales ca aceasta piesa de schimb este una pretentioasa. Pentru unii poate fi chiar o bataie de cap. Multi dintre noi avem doua maini stangi legate la spate cand e sa le folosim in mecanica. Asadar, atunci cand iti soseste piesa, apeleaza doar la un specialist mecanic, unul care are si mana dreapta. La nevoie ti-l recomandam noi. Il stim, e bun.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura