Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Komatsu WB97S-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-2
Cod produs
2T8NHIXS-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa tija cilindru cupa Komatsu WB97S-2 este un produs de top, performant, care te asteapta in depozitul nostru, la o oferta imbatabila! O astfel de bucsa este un tip de rulment. In general, un „lagar” faciliteaza miscarea intre doua parti, reducand in acelasi timp frecarea. Avand un design simplu, dar extrem de eficient, bucsa propusa de noi are conecteaza doua suprafete care se misca una peste cealalta, permitand acestor doua componente de imperechere sa se miste fara frecare.

Revolutioneaza modul in care lucrezi in constructii cu ajutorul bucsei noastre! Cu un design inovator si performanta superioara, aceasta componenta esentiala iti aduce avantaje competitive si rezultate remarcabile in lucrarile tale de teren. Bucsa este fabricata din materiale de inalta calitate, rezistente la uzura si solicitari intense. Indiferent de mediul de lucru sau de conditiile dificile, bucsa noastra se va comporta exemplar, asigurandu-ti o functionare eficienta si fiabila a utilajului tau.

O bucsa tija cilindru cupa Komatsu WB97S-2 asigura o functionare corecta a utilajului!

Bucsa este o componenta importanta pentru utilajul tau, in ciuda dimensiunilor sale mici. Ce face aceasta bucsa? Bucsele sunt articole de uzura, realizate din mai multe feluri de materiale, printre care se numara cauciucul si poliuretanul. Sunt montate pe articulatiile de directie si pe suspensia vehiculului pentru a controla miscarea in articulatii, pentru a absorbi socurile in cazul denivelarilor si pentru a reduce vibratiile si zgomotul.

Avem cele mai bune si fiabile produse!

Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Bucsa tija cilindru cupa Komatsu WB97S-2 vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! O bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-2 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna! Depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisiti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice:

• 45x53x59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura