Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 442E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442E
Cod produs
MU85FSLT-AP
Out Of stock
Descriere
Cu fiecare miscare a buldoexcavatorului, bucsa tija cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 442E lucreaza in tacere. Ea se asigura ca fiecare operatiune este efectuata cu precizie si ca masina ramane stabila in fata provocarilor. Este ca o mana de incredere care sustine fiecare actiune pe santier, fara sa clacheze in fata sarcinilor grele. Nu mai irosi timp pretios! Comanda chiar acum aceasta bucsa si ai sa observi imbunatatiri inca de la prima utilizare.

Totusi, inaninte sa plasezi orice comanda, asigura-te ca esti atent la un detaliu. Este important ca bucsa sa se potriveasca cu tipul tau de buldoexcavator. Daca nu, utilajul tau se va strica in loc sa se imbunatateasca. Nu esti sigur ca ai ales bine? Apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit! Cu doar un apel telefonic vei primi toate informatiile de care ai nevoie!

Bucsa tija cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 442E - ingredientul secret in reteta unui proiect finalizat la termen!
Buldoexcavatorul este format din numeroase piese metalice, care in timpul utilizarii ajung sa se atinga intre ele. In momentul atingerii lor se creaza vibratii puternice. Bucsa aceasta este menita sa creeze o legatura intre doua asemenea si sa amelioreze orice socuri s-ar forma. Cu ajutorul micului amortizor, utilajul poate functiona pe o durata mai lunga de timp. Achizitioneaza azi bucsa noastra si iti garantam ca buldoexcavatorul tau va petrece mai mult timp pe santier si mai putin in service.

ACN Piese Utilaje iti ofera doar ce este mai bun pentru tine si utilajul tau!
Pentru ca vrem ca tu sa fii sigur de deciziile tale, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Daca ai orice fel de intrebare legata de produsele noastre sau care dintre ele ar fi cel potrivit pentru tine, nu ezita! Cu un apel telefonic vei afla tot ce este de stiut de la unul dintre expertii nostri.

Livrare
Fiindca la ACN Piese Utilaje totul este despre calitate, livrarile produselor nu sunt o exceptie. Comanda azi bucsa tija cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 442E online sau prin apel telefonic, iar curierii nostri dragi vor ajunge la tine in doar 24 de ore! Ai citit bine; comanzi azi, maine ajunge la tine.

Montaj
Bucsele, desi pare ele a fi simple, asamblarea acestora nu este niciodata usoara. Cu gandul la tine si la utilajul tau, noi iti sugeram sa lasi montajul pe mana profesionistilor. Un mecanic autorizat va reusi intotdeauna sa se ocupe de utilajul tau cel mai bine. Acest produs se monteaza pe tija cilindru de la cupa fata. Pentru mai multe detalii, suna la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura