Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa oala cilindru brat Komatsu WB140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140
Cod produs
80JQVDAE-RA
Out Of stock
Descriere
Bucsele sunt folosite pentru a transfera sarcini de la o prindere intr-o zona mult mai mare din structura de baza, scopul fiind reducerea tensiunii asupra suprafetelor individuale din structura de baza. . Aceste componente de uzura sunt montate pe articulatiile de directie, sau pe suspensia vehiculului pentru a controla miscarea in articulatii, pentru a absorbi socul resimtit la denivelari si pentru a reduce vibratiile si zgomotul. Aceasta bucsa oala cilindru brat Komatsu WB140 este un produs super durabil, pe care noi il recomandam cu caldura ! Componenta este perfect compatibila si cu Komatsu WB140-2, Komatsu WB140-2N, Komatsu WB140PS-2, Komatsu WB140PS-2N !

Echipa noastra de experti este mereu pregatita sa-ti ofere suport tehnic si consultanta specializata. Indiferent de intrebarile sau nevoile tale, suntem aici pentru a-ti oferi solutii personalizate si pentru a-ti asigura o experienta placuta cu produsele noastre. Nu mai astepta! Alege bucsa noastra si bucura-te de rezultate remarcabile in lucrarile tale de constructii. Ai parte de o functionare eficienta, o durabilitate indelungata si o valoare adaugata pentru investitia ta.

O bucsa oala cilindru brat Komatsu WB140 este un articol de top!

Bucsa este o componenta importanta pentru utilajul tau, in ciuda dimensiunilor sale mici. Ce face aceasta bucsa? Bucsele sunt articole de uzura, realizate din mai multe feluri de materiale, printre care se numara cauciucul si poliuretanul. Sunt montate pe articulatiile de directie si pe suspensia vehiculului pentru a controla miscarea in articulatii, pentru a absorbi socurile in cazul denivelarilor si pentru a reduce vibratiile si zgomotul.

Avem cele mai bune si fiabile produse!

Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Bucsa oala cilindru brat Komatsu WB140 vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! O bucsa oala cilindru brat pentru buldoexcavator Komatsu WB140 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna! Depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisiti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice:
• 45x53x59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura