Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa oala cilindru brat Komatsu WB97R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-2
Cod produs
GCB9453E-RA
Out Of stock
Descriere
O astfel de bucsa oala cilindru brat Komatsu WB97R-2 este un articol performant si sigur, dedicat buldoexcavatoarelor, conceput din cele mai durabile materii prime! Cu siguranta si utilajul tau, ca toate cele din campul muncii, are nevoie de astfel de componente care faciliteaza miscarea articulata, facand legatura intre doua suprafete rigide. Performantele inregistrate de aceasta bucsa, durabilitatea sa si rezistenta crescuta la uzura, o recomanda a fi cea mai buna varianta pentru utilajul de care dispui.

Cu bucsa noastra vei avea incredere ca ai facut cea mai buna alegere pentru utilajul tau. Iti prezentam bucsa ca fiind solutia perfecta pentru a-ti optimiza lucrarile de constructii! Fabricata din materiale de inalta calitate si cu tehnologie avansata, bucsa noastra iti ofera performanta, rezistenta si durabilitate remarcabile. Vehiculele care se intrec au parte de cele mai faine mentenante! Si, fiindca vorbim de mentenante, cand ai schimbat ultima data bucsa buldoexcavatorului tau?

O bucsa oala cilindru brat Komatsu WB97R-2 este o piesa premium!

Bucsa este o componenta importanta pentru utilajul tau, in ciuda dimensiunilor sale mici. Ce face aceasta bucsa? Bucsele sunt articole de uzura, realizate din mai multe feluri de materiale, printre care se numara cauciucul si poliuretanul. Sunt montate pe articulatiile de directie si pe suspensia vehiculului pentru a controla miscarea in articulatii, pentru a absorbi socurile in cazul denivelarilor si pentru a reduce vibratiile si zgomotul.

Avem cele mai bune si fiabile produse!

Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Bucsa oala cilindru brat Komatsu WB97R-2 vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! O bucsa oala cilindru brat pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-2 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna! Depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisiti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice:
• 45x53x59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura